Στις 6 Ιούλιου η εκδίκαση στο CAS για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, ο Ολυμπιακός ήθελε Αύγουστο

Στις 6 Ιουλίου θα εκδικάσει το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, ημερομηνία που είχε προτείνει το CAS.

Η ΕΠΟ έχει ζήτησε από το CAS να βγει η απόφαση έως τις 19 Ιουλίου, ενώ ο Ολυμπιακός

ήθελε η υπόθεση να εκδικαστεί τον Αύγουστο.

Στην πρόταση του CAS για εκδίκαση της υπόθεσης στις 6/7 θα έπρεπε να συμφωνήσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ, η ΕΠΟ, η Ξάνθη (πήρε παράταση μέχρι τις 25/6 για να δώσει απαντήσεις) και ο Ολυμπιακός, αλλιώς θα έπρεπε να βρεθεί μια νέα κοντινή ημερομηνία.

Οι τρεις (ΠΑΟΚ, ΕΠΟ, Ξάνθη) συμφώνησαν, όμως από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά σ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ζήτησαν εγγράφως η υπόθεση να εκδικαστεί μέσα στον Αύγουστο.

Επικαλούμενοι δικούς τους λόγους, οι «ερυθρόλευκοι» πρότειναν μια ημερομηνία στις αρχές Αυγούστου, αλλά η πρόταση τους συνάντησε την άρνηση από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο και κάπως έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί οριστικά στις 6 Ιουλίου.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο ζήτησε ενημέρωση από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τις ημερομηνίες ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League, ώστε να εκδώσει την απόφασή πριν από την επικύρωση της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα