Στον Χαρδαλιά πηγαίνει το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής μετά το «όχι» Παπανικολάου

Στον νυν υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά πηγαίνει όπως όλα δείχνουν το χρίσμα για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην Πειραιώς αλλά και στο Μαξίμου εκτιμούν ότι ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος έχει θητεύσει για χρόνια στην Αυτοδιοίκηση ως δήμαρχος της πόλης του Βύρωνα είναι μια εξαιρετική λύση για την αντικατάσταση του νυν περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα...

ζειμπέκικά του σε εκδήλωση ομογενών στο Ζάππειο.

Ωστόσο, οι οριστικές αποφάσεις για την τελική επιλογή αναμένεται να ληφθούν αύριο, Δευτέρα, 31 Ιουλίου.

Η περίπτωση Παπανικολάου

Ανάμεσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας ήταν αυτό του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες ο κ. Παπανικολάου, στον οποίο μάλιστα είχε προτείνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Γλυφάδας, κίνηση που τον βγάζει εκτός κάδρου

Η ανάρτηση Παπανικολάου έχει ως εξής:

«Με όλη μου την αγάπη.
Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της.
Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε.
Για αυτά που έρχονται.
Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού "Η Γλυφάδα μας".
Τα καλύτερα είναι μπροστά»

Παραμένει ενοχλημένος ο Μητσοτάκης με Πατούλη

Ο κ. Μητσοτάκης εξακολουθεί να είναι σφόδρα ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του κ. Πατούλη την ώρα μάλιστα που η χώρα αντιμετώπιζε σοβαρό κίνδυνο με της πυρκαγιές. Η συγγνώμη που ζήτησε ο κ. Πατούλης και η δικαιολογία ότι επρόκειτο για «μία κακή στιγμή» δεν συγκίνησε ούτε την Πειραιώς αλλά ούτε και το Μέγαρο Μαξίμου με αποτέλεσμα ο νυν περιφερειάρχης να «σβηστεί» όπως όλα δείχουν από τον αυτοδικοικητικό... χάρτη της ΝΔ.

Εξάλλου, μετά την υπόθεση της παραίτησης του Νότη Μηταράκη, από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, επειδή βρισκόταν σε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από το πόστο του, εν μέσω ολοκληρωτικής καταστροφής από τις φωτιές, το μήνυμα από Μέγαρο Μαξιμού ήταν ξεκάθαρο. «Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές», ανέφεραν κομματικές πηγές και συμπλήρωναν πως τα μέλη της ΝΔ δεν μπορούν να βρίσκονται σε αναντιστοιχία με την κοινωνία και να εκφεύγουν των αρχών της παράταξης.

Κύκλοι του κ. Πατούλη επιχειρώντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που προκάλεσαν οι εξελίξεις ανέφεραν χθες το ενδεχόμενο να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν στην Περιφέρεια Αττικής την προηγούμενη τετραετία, μετά τις πληροφορίες για άρση της στήριξης της ΝΔ στο πρόσωπό του. Χαρακτηριστικά τόνιζαν πως «η ενόχληση του πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί όμως για ένα λάθος, το οποίο αναγνώρισε και ζήτησε συγγνώμη ο κ. Πατούλης να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικής».

#ΝΙΚΟΣ_ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ #ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ_ΑΤΤΙΚΗΣ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΠΑΤΟΥΛΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα