Συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ για Νέα Σμύρνη: Αυτές οι εικόνες ντροπιάζουν τον αστυνομικό, γυρνάμε δεκαετίες πίσω

«Οσοι δεν αντιλαμβάνονται το ρόλο τους, δεν έχουν θέση στο σώμα, δεν έχουν θέση στην Αστυνομία» είπε για το όργιο αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη, ο Σπήλιος Κρικέτος γ.γ. αστυνομικών Δυτικής Αττικής.

Τα βίντεο από την Πλατεία της Νέας Σμύρνης με την επίθεση των αστυνομικών σε πολίτη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και οξεία πολιτική αντιπαράθεση.

Κρικέτος: Οσοι δεν αντιλαμβάνονται το ρόλο τους, δεν έχουν θέση στο σώμα

Μιλώντας στην «Ωρα Ελλάδος» ο Σπήλιος Κρικέτος, γ.γ. αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής

Αττικής καταδίκασε τη συμπεριφορά των συναδέλφων του και ζήτησε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να λάβει άμεσα μέτρα.

«Δεν ξυλοκοπούμε τον κόσμο μέσα στις πλατείες, τα υπόλοιπα είναι για να κουβεντιάζουμε. Ολα τα υπόλοιπα που ακούγονται είναι περιττά, καταδικαστέα και μας ντροπιάζουν» είπε ο κ. Κρικέτος και πρόσθεσε: «Αν η ηγεσία δεν πάρει μέτρα άμεσα θα έχουμε κι άλλα τέτοια περιστατικά με ανυπολόγιστες συνέπειες».

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος κι αφουγκραζόμενος τις κοινωνικές αντιδράσεις, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Για να τελειώνουμε, ο αστυνομικός υπερασπίζεται, στέκεται δίπλα στον πολίτη, δεν τον ξυλοκοπά. Αν θέλουν να συλλάβουν κάποιον, τον συλλαμβάνουν και τελειώνει εκεί».

«Οσοι δεν αντιλαμβάνονται το ρόλο τους, δεν έχουν θέση στο σώμα, δεν έχουν θέση στην Αστυνομία. Μας ντροπιάζουν στην κοινωνία, έχουμε παιδιά, οικογένειες, φίλους... Φτάνει. Αυτές οι εικόνες ντροπιάζουν τον αστυνομικό. Γυρνάμε δεκαετίες πίσω» τόνισε ο γ.γ. των αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα