Συνεχίστηκαν οι φωνές και οι ύβρεις στη δίκη Πισπιρίγκου: «Κομπογιαννίτη! Ντροπή σου»

Νέα «πυρά» Κούγια κατά Νίκου Ράικου: «Είσαι κομπογιαννίτης». Σε φορτισμένο κλίμα συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε η εξέταση του καθηγητή Τοξικολογίας.

Από τον Ιανουάριο 2023, οπότε και ξεκίνησε η πολύκροτη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η σημερινή συνεδρίαση είναι ίσως αυτή με τη μεγαλύτερη ένταση. Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια, το μάρτυρα, καθηγητή Τοξικολογίας ΑΠΘ, κ. Νίκο Ράικο και την πρόεδρο της δίκης, συνεχίστηκε μέχρι τη λήξη της δικασίμου.

Τα νέα

«πυρά» Κούγια προς τον καθηγητή Τοξικολογίας, Νίκο Ράϊκο προκάλεσε η παραδοχή του μάρτυρα ότι ερεύνησε την ουσία ροκουρόνιο στο αίμα της άτυχης Τζωρτζίνας, επειδή γινόταν χαμός στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. «Στα ΜΜΕ; Κομπογιαννίτη! Δε ντρέπεσαι από τα ΜΜΕ; Ντροπή σου. Με τον Ευαγγελάτο, την Τατιάνα και τη Ζηνα φτάσαμε εδώ!» φώναξε ο Αλέξης Κούγιας με την πρόεδρο να του ζητάει να ηρεμήσει.

Ένταση προκλήθηκε και στο τέλος της συνεδρίασης, όταν ο κ. Κούγιας ζήτησε να φύγει για ιατρική θεραπεία με την πρόεδρο να του απαντά ότι ο μάρτυρας δε θα ξαναέρθει. «Τορπιλίζετε τη διαδικασία! Αν δεν ξαναέρθει θα παραιτηθώ!» σημείωσε ο κ. Κούγιας.

Νωρίτερα, ο κ. Κούγιας είχε αποκαλέσει τον κ. Ράϊκο «επιστημονικό απατεώνα», όταν ο τελευταίος υποστήριξε ότι είχε προχωρήσει σε δημοσίευση των αποτελεσμάτων της τοξικολογικής του έρευνας, πριν τη γνωμοδότησή του στην αρμόδια ανακριτική αρχή.

#ΔΙΚΗ #ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΑΛΕΞΗΣ_ΚΟΥΓΙΑΣ #ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ #ΚΕΤΑΜΙΝΗ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεχίστηκαν, Πισπιρίγκου, Κομπογιαννίτη Ντροπή,synechistikan, pispirigkou, kobogianniti ntropi