Πέρκα και Τσακαλώτος αποχωρούν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Μικρότερη κατά δύο βουλευτές θα είναι από αύριο η ήδη συρρικνωμένη από το αποτ΄έλεσμα των εκλογών Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Πέτη Πέρκα αναμένεται να ανεξαρτητοποιηθούν.

Τόσο ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος όσο και η κυρία Πέτη Πέρκα αναμένεται να ενημερώσουν με επιστολή τους προςτον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα για την ανεξαρτητοποίησή

τους από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook η κυρία Πέρκα αναφέρεται στην τοποθέτηση που θα έκανε στη χθεσινή, τραγική όπως η ίδια τη χαρακτηρίζει, συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Μεταξύ άλλων η κυρία Πέρκα κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τους νεοπροεδρικούς γράφοντας μεταξύ πολλών άλλων: «επιβάλατε ομερτά στις διαδικασίες του κόμματος. Ο ρεβανσισμός απέναντι σε όλους όσοι είχαν διαφορετική άποψη περίσσεψε. Δεν γλίτωσε κανείς και καμία. Βουλευτές, στελέχη, δημοσιογράφοι. Όσοι από εμάς μη βρίσκοντας άλλο τρόπο να μιλήσουν, τα είπαν στα κανάλια, απειλούνται σήμερα με διαγραφές. Η ηγεσία ετοιμάζει εσωκομματική εκκαθάριση με σύνθημα να τελειώνουμε με τους ψύλλους».

Σημειώνεται πως η Πέτη Πέρκα είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εφόσον αποχωρήσει θα ανεξαρτητοποιηθεί.

{https://www.facebook.com/perka.peti/posts/pfbid0c6PCGYFwm8ron8dTFkRRp6RnkpUUe1MtaXodMYcVUtgMZLhZN5eDWXXGnxXUFtzfl}

Το ονοματεπώνυμο της κυρίας Πέρκα φιγουράρει ανάμεσα στα 45 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα» και ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ.

#ΣΥΡΙΖΑ #ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ_ΟΜΑΔΑ #ΠΕΤΗ_ΠΕΡΚΑ #ΟΜΠΡΕΛΑ #ΚΕΝΤΡΙΚΗ_ΕΠΙΤΡΟΠΗ_ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα, Κοινοβουλευτική Ομάδα,syriza, peti perka, koinovouleftiki omada