ΣΥΡΙΖΑ: Σηκώνει το γάντι η Κουμουνδούρου στο... αντάρτικο Πολάκη για τα ψηφοδέλτια

Η Κουμουνδρούρου σήκωσε το γάντι και απαντά σε αυστηρό τόνο στην ανάρτησή του Παύλου Πολάκη ο οποίος ανακοινώνει πως θα κατέβει υποψήφιος υπό...όρους!

Σε μήνυμά του μέσω Facebook ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, προειδοποιεί ότι αν δεν συμπεριληφθεί ο Μιχάλης Χαιρετάκης στα ονόματα με τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ,

δεν πρόκειται να κατέβει ούτε εκείνος στις εκλογές.

Η ανάρτηση ήρθε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Όπως τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να διορθωθεί το λάθος στις λίστες με τους υποψηφίους, δεν θα ισχύει ούτε η δική του υποψηφιότητα.

«Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!», τονίζει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά. Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα. Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!».

Απάντησε η Κουμουνδούρου

Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος, ανέφεραν πριν από λίγο πηγές της Κουμουνδούρου.

«Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά», προσθέτουν οι ίδιες πηγές «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά το... αντάρτικο του βουλευτή Χανίων Πολάκη.

#ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ #ΠΑΥΛΟΣ_ΠΟΛΑΚΗΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Σηκώνει, Κουμουνδούρου, Πολάκη,syriza, sikonei, koumoundourou, polaki