Τα «μαζεύει» μετά τον σάλο: Η απάντηση της Ζωής Βαρέλη - Στεφανίδη για την συκοφαντική ανάρτηση

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ - και όχι μόνο, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Τμήμα Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτησή της για την Ελένη Χρονοπούλου.

Με ανάρτησή της, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μητέρα της ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη ζητά συγγνώμη για την ανάρτησή της στο

Twitter με την οποία αναδημοσιεύε χυδαίο δημοσίευμα που συκοφαντούσε την Ελένη Χρονοπολούλου και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε - σημειώνει.

Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε.

— zoi vareli-stefanidi (@ZoiVareli) April 19, 2023

«Στον ΣΥΡΙΖΑ ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν», τόνιζε λίγη ώρα νωρίτερα σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος.

«Μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ "το βαρέλι δεν έχει πάτο".

»Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας "Μακελειό".
Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά.

Ειναι δυνατόν;
Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γιαυτό; pic.twitter.com/IeEPOePHpn

— Παύλος Χρηστίδης (@christidisp) April 19, 2023

#ΣΥΡΙΖΑ #ΑΝΑΡΤΗΣΗ #TWITTER #ΑΛΕΞΗΣ_ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ #ΕΛΕΝΗ_ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα