Θέμης Αδαμαντίδης: Συνελήφθη μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του, η μήνυση του τραγουδιστή

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης λόγω κατηγοριών για τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, με το σύντροφό του να καταγγέλλει τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, εκεί όπου υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του.

Στο αστυνομικό τμήμα ο τραγουδιστής υπέβαλε, επίσης, μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση.

Ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωση

που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα δίνει μία άλλη διάσταση στη σύλληψη του τραγουδιστή, ύστερα από την καταγγελία της πρώην, όπως τονίζει, συντρόφου του.

Η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια:

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τη Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Ο Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταστροφή, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν έδινε τα στοιχεία του σπιτιού του και τα χρήματά του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι' αυτό το λόγο της υπενθύμισης και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του που Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του που Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του που εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της που έχουν εξαντληθεί».

#ΘΕΜΗΣ_ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα