Θεωρίες συνομωσίας και μυστικισμού για τον αριθμό «33»

Το 33, συγκεντρώνει ως αριθμός το ενδιαφέρον πολλών. Κάποιοι που συγκλίνουν με συνομωσιολογικές και μυστικιστικές απόψεις τους απoδίδουν πολλές ιδιότητες. Φέρεται, να είναι ένας κύριος αριθμός στην αριθμολογία και είναι γνωστός ως ο κύριος «δάσκαλος ή ο ανυψωτής». Τι συμβαίνει, ωστόσο, γύρο από τον συγκεκριμένο αριθμό.

Ο «κύριος» αριθμός 33 είναι μια μονάδα δημιουργικής ενέργειας και δυνατοτήτων που παρακινείται από αγάπη και συμπόνια για τους ανθρώπους γύρω του και τον κόσμο.

Ο αριθμός

33 έχει την τάση να καθοδηγεί, να διδάσκει αλλά και να γαλουχεί, κατά κάποιον τρόπο, τους άλλους.

Στην αριθμολογία, υπάρχουν τρεις κύριοι αριθμοί - το 11, το 22 και το 33.

H σημασία του αριθμού 33 Στην κλίμακα Νεύτωνα, τη μέτρηση του βαθμού θερμότητας που επινόησε ο Ισαάκ Νεύτωνας γύρω στο 1700, το νερό αρχίζει να βράζει στους 33 βαθμούς Το 33 είναι ο ατομικός αριθμός του στοιχείου αρσενικό, το οποίο έχει κερδίσει τη φήμη του "βασιλιά των δηλητηρίων" Η ανθρώπινη σπονδυλική στήλη αποτελείται από 33 σπονδύλους Υπάρχουν 33 θεότητες στον αρχαίο ινδουισμό Τι αντιπροσωπεύει ο αριθμός 33 στη Βίβλο

Ο αριθμός 33 αντιπροσωπεύει τις υποσχέσεις του Θεού στο λαό Του στη Βίβλο. Πολλά βιβλικά γεγονότα σχετίζονται με τη σημασία και το νόημα του αριθμού 33.

Για παράδειγμα, το Ελοχίμ, το θεϊκό όνομα του Θεού, αναφέρεται στην ιστορία της δημιουργίας στο βιβλίο της Γένεσης 33 φορές.

Ένα άλλο παράδειγμα της σημασίας του αριθμού 33 στη Βίβλο σχετίζεται με τον Ιησού Χριστό. Ο Άγιος Ιωσήφ παντρεύτηκε την Παρθένο Μαρία στα 33, όταν συνέλαβε στον Ιησού.

Επιπλέον, ο Ιησούς ήταν 33 ετών όταν σταυρώθηκε και αναστήθηκε για να εκπληρώσει την υπόσχεση του Θεού να σώσει την ανθρωπότητα από τις αμαρτίες

Ο αριθμός 33 Τέκτονες και Illuminati

Σύμφωνα επίσης με θεωρίες, ο αριθμός 33 στην έννοια του εσωτερισμού είναι «ο μεγαλύτερος από τους αριθμούς Δάσκαλους».

Στους Τέκτονες είναι ο υψηλότερος βαθμός.

Κάποιοι που αρέσκονται σε θεωρίες συνομωσίας υποστηρίζουν ότι μια άλλη οργάνωση που θεωρείται επίσης μια μυστική κοινωνία και εχει δεσμούς με τους σατανιστές, Illuminati, είναι τα Ηνωμένα Έθνη.

Και εκεί θα βρείτε τον αριθμό 33. Κοιτάξτε τη σημαία και θα δείτε έναν κόσμο διαιρεμένο σε 33 τμήματα, 32 τμήματα και το κέντρο που περιβάλλεται από κλάδους ελιάς.

Το 33, ο Θάνατος και η καταστροφή

Τώρα πίσω στο 33ο παράλληλο και τον κρίσιμο ρόλο που ο αριθμός αυτός φαίνεται να παίζει σε πολλά σημαντικά γεγονότα στη σύγχρονη ιστορία.

Εκτός από την έναρξη του αμερικανικού εμφύλιου πολέμου στον 33ο παράλληλο, πέθανε ο Προέδρος των ΗΠΑ Ρούσβελτ στις 12 Απρ. 1945 στον 33ο παράλληλο απροσδόκητα από εγκεφαλικο. Μετά το θάνατό του, ένας μασονος με τον 33ο βαθμό, ο Harry S. Τρούμαν, έγινε ο 33ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η πρώτη έκρηξη της ατομικής βόμβας (οσο γνωρίζουμε) έλαβε χώρα στη βάση Alamogordo στο Νέο Μεξικό. Επίσης στον 33ο παράλληλο. Ενα μήνα μετά βομβαρδίστηκαν με ατομικές βόμβες οι πόλεις της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, απο την Μασονική κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Δύο δεκαετίες αργότερα, το 1963, δολοφονήθηκε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ John F. Kennedy στο Dealy Plaza στο Ντάλας του Τέξας , κοντά στον 33ο παράλληλο, στις 22 Νοεμβρίου ( στις 11/22 ) (11 + 22 = 33) .

Λίγα χρόνια αργότερα, ο νεότερος αδελφός του, Robert F. Kennedy πυροβολήθηκε στις 6 Ιουνίου 1968 στο Ambassador Hotel στο Λος Άντζελες , Καλιφόρνια , περίπου 2000 χιλιόμετρα ανατολικά του ιδιου 33ου γεωγραφικού πλάτους με αυτού που σκότωσαν τον αδελφό του .

Όπως θα δούμε προσεκτικά σε αυτόν τον χάρτη, ο 33ος παράλληλος περναει μέσω της Βαγδάτης (33° 21´ N), με την αρχαία πόλη της Βαβυλώνας μόνο περίπου 25 μίλια μακριά της.

Αν παμε ποιο αριστερά βρίσκουμε την Δαμασκό (33° 30´ N), που η παγκόσμια Μασονία δολοφονεί εδω και δυο χρόνια τον λαό της Συρίας.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πώς ο Χίτλερ, ορίστηκε καγκελάριος το 1933.

Ο «κύριος» αριθμός 33 θεωρείται ισχυρός αριθμός επειδή η δόνησή, (δύναμή του), του είναι ένα κράμα των κύριων αριθμών 11 και 22.

Επιπλέον, ο αριθμολογικός αριθμός 33 φέρει διπλάσια ενέργεια από τον απλό αριθμό 3 και την ουσία του ριζικού του αριθμού 6.

Οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι στον αριθμό 33 θέλουν να φέρουν μια αλλαγή στον κόσμο. Επιπρόσθετα, ο 33 συμβολίζει την πνευματική προσφορά.

Τι συμβολίζει ο κύριος αριθμός 33 στην αριθμολογία

Ο κύριος αριθμός 33 συμβολίζει τέσσερα πράγματα:

Φροντίδα και προστατευτική ενέργεια Συναισθηματική χαρά και δημιουργικότητα Σημάδι ισορροπίας Πνευματικότητα

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι άνθρωποι με τον κύριο αριθμό 33 στο χάρτη τους τείνουν να είναι ανθρωπιστές.

Ο μεγαλύτερος σκοπός τους είναι να υπηρετούν την ανθρωπότητα και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να συμβάλουν στο να γίνει ο κόσμος καλύτερος.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, πρόσωπα της θρησκείας αλλά και της αρχαιότητας συνδέονται με τον αριθμό 33, ο οποίος έχει συμβάλει καθοριστικά ή ακόμα και με μυστήριο τρόπο στη ζωή τους.

Σημάδι ισορροπίας

Ο κύριος αριθμός 33 είναι ένα σημείο ισορροπίας και αρμονίας στην αριθμολογία που επηρεάζεται από τους κύριους αριθμούς που προηγούνται. Προσθέτοντας το 11 και το 22 προκύπτει το 33.

Ως εκ τούτου, ο κύριος αριθμός 33 διαθέτει μια τέλεια ισορροπία των δονήσεων και των ιδιοτήτων των κύριων αριθμών που προηγούνται.

Με άλλα λόγια, η αριθμολογία 33 έχει τις μυστικιστικές και διαισθητικές δονήσεις του κύριου αριθμού 11 και την πρακτική σοφία και την ιδεαλιστική φύση του κύριου αριθμού 22.

Το μείγμα των οραματικών ιδιοτήτων του 11 και της ικανότητας του 22 να εκδηλώνει οράματα δίνουν στην αριθμολογία 33 τις ιδιότητες του Διδασκάλου.

#ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ #ΤΕΚΤΟΝΕΣ #ΑΡΙΘΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα