Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 45χρονο για τη δολοφονία έξω από το βενζινάδικο

Στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 45χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 50χρονου συμπατριώτη του, έξω από βενζινάδικο, στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, όπως και για παράνομη οπλοκατοχή

(για ένα μαχαίρι που βρέθηκε στο σπίτι του).

Ο 45χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

«Δεχόμουν απειλές από το θύμα», τι δήλωσε ο δράστης

Στον δρόμο προς Χαλκιδική πέταξε το όπλο ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας 50χρονου το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από βενζινάδικο στην οδό Σόλωνος στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο 45χρονος αλβανικής καταγωγής έχει μεταβεί στον δρόμο προς Χαλκιδική ώστε να υποδείξει το σημείο στο οποίο πέταξε το φονικό όπλο.

Όπως υποστηρίζει ο 45χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Θανάση Αλεξόπουλο, δεχόταν απειλές από το θύμα. Μάλιστα, καταγγέλλει άλλα τρία περιστατικά πριν από την ημέρα του φονικού.

Ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας του 50χρονου καταγγέλλει ακόμη βίαιες συμπεριφορές από το θύμα και αναμένεται να υποδείξει και μάρτυρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρει μώλωπες και αναμένεται να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΠΟΙΝΙΚΗ_ΔΙΩΞΗ #ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα