Θρήνος στη Ραφήνα: «Έσβησε» στην άσφαλτο ο 18χρονος Αλέξανδρος

Στο πένθος βυθίστηκε η Ραφήνα για τον 18χρονο Αλέξανδρο που "έσβησε" στην άσφαλ΄το χθες το βράδυ μετά από τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στη Λεωφόρος Μαραθώνος.

Ο άτυχος 18χρονος Αλέξανδρος Παπάς που ήταν πρώην ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών της Τριγλίας Ραφήνας έχασε την ζωή του επί τόπου στο τροχαίο. Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά τις 20:30 (15/10) στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος του Νέου Βουτζά στο ρεύμα προς Ραφήνα.

Το "μοιραίο" τροχαίο

Σύμφωνα με το ρεπορτ΄άζ ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε

όταν λόγω μηχανικού προβλήματος, η πίσω ρόδα της μηχανής αναπήδησε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα η μηχανή να χτυπήσει σε φανάρι και ο άτυχος 18χρονος νεαρός οδηγός να προσκρούσει σε πινακίδα και να χάσει τη ζωή του.

Ραγίζει καρδιές το "αντίο" της ποδοσφαιρικής του ομάδας

Με ανάρτησή της η Τριγλία Ραφήνας αποχαιρετά τον άτυχο 18χρονο που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση "Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο ενός παιδιού 18 χρονών σε τροχαίο, το βράδυ της Κυριακής, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος. Και η οδύνη μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν αυτό το παιδί το είχαμε παλαιότερα στις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Δυστυχώς τον κέρδισε η μοτοσικλέτα και σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Δεν έπαυε όμως να παρακολουθεί την ομάδα μας τόσο σε αγώνες ακαδημιών όπου έπαιζαν οι φίλοι του και παλιοί συμπαίκτες του, όσο και την ανδρική ομάδα. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε Παππά. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ."

#ΤΡΟΧΑΙΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΡΑΦΗΝΑ #ΜΗΧΑΝΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρήνος, Ραφήνα, Έσβησε, 18χρονος Αλέξανδρος,thrinos, rafina, esvise, 18chronos alexandros