Το είδος της ζάχαρης που μπορείς να φας χωρίς τύψεις και να χάσεις και βάρος δεν είναι η στέβια

The Issue Η ζάχαρη παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία μας και πρέπει να έχουμε στη διατροφή μας.

Η ζάχαρη παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία μας και η επίδραση της μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο και την ποσότητα που καταναλώνουμε. Η υπερβολική πρόσθετη ζάχαρη, που συνήθως βρίσκεται σε σνακ και ροφήματα με ζάχαρη, μπορεί να συμβάλει στην αύξηση βάρους, στον διαβήτη και σε καρδιακά προβλήματα.

Ωστόσο, υπάρχουν φυσικά σάκχαρα σε υγιεινά τρόφιμα όπως τα φρούτα και

το γάλα.

Αυτά τα σάκχαρα έρχονται συσκευασμένα με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. Σε αντίθεση με τα πρόσθετα σάκχαρα, αυτά τα φυσικά σάκχαρα έχουν διαφορετική επίδραση στο σώμα μας και μπορούν να είναι ευεργετικά όταν καταναλώνονται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής. Τα φρούτα, για παράδειγμα, προσφέρουν μια σειρά από οφέλη για την υγεία πέρα από τα φυσικά τους σάκχαρα.

Σύμφωνα με το She Finds, ο Korin Sutton, ένας κορυφαίος προπονητής φυσικής κατάστασης και προπονητής υγείας που έχει σχεδόν 30.000 ακόλουθους στο TikTok, αποκάλυψε στο κοινό του ότι υπάρχει ένα είδος ζάχαρης που μπορείς να τρως ό,τι θέλεις ενώ κάνεις δίαιτα και να χάσεις βάρος, και αυτό είναι η καστανή ζάχαρη ή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο.

Καστανή ζάχαρη

#ΖΑΧΑΡΗ #ΣΤΕΒΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα