Το φρούτο για αποτοξίνωση μετά το καλοκαίρι

Αυτό το υπέροχο φρούτο έχει μια σειρά από οφέλη, όχι μόνο για το πεπτικό σύστημα, αλλά και για το δέρμα και τη συναισθηματική ευεξία.

Το ακτινίδιο βελτιώνει την πέψη, μειώνει το πρήξιμο στο σώμα και προσφέρει συναισθηματική ευεξία.

Η κατανάλωση ενός ακτινιδίου για πρωινό ή μετά από ένα γεύμα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη βοηθά το σώμα να ξεπρηστεί, αλλά όχι μόνο. Αυτό το υπέροχο φρούτο έχει μια σειρά από οφέλη, όχι μόνο για το πεπτικό σύστημα, αλλά και για το δέρμα και τη συναισθηματική ευεξία.

Οι διατροφολόγοι το επιβεβαιώνουν στη Vogue:

H ομάδα διατροφολόγων της Clínica Mira + Cueto συνιστά ανεπιφύλακτα αυτό το φρούτο μετά από μια περίοδο υπερβολής όπως οι διακοπές, καθώς «έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο γαστρεντερικό επίπεδο, βελτιώνοντας τις φλεγμονές της κοιλιάς που σχετίζονται σε προβλήματα πέψης, δυσκοιλιότητα και αλλοίωση της μικροχλωρίδας».

Το ακτινίδιο δρα σε προβλήματα που σχετίζονται με το πρήξιμο για την υψηλή περιεκτικότητα σε διαλυτές και αδιάλυτες ίνες. «Συνεπώς, συγκρατεί νερό, αυξάνει τη μάζα των κοπράνων και βελτιώνει τη μεταφορά τροφών και υγρών μέσω του πεπτικού συστήματος, ελέγχοντας τη δυσκοιλιότητα και βελτιώνοντας τη φλεγμονή που συνήθως εμφανίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις», εξηγούν. Έχει επίσης πρεβιοτική δράση που βελτιώνει την εντερική χλωρίδα.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του ακτινιδίου. Διαβάστε τη συνέχεια στο the issue...

#ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ #ΦΡΟΥΤΟ #ΛΑΧΑΝΙΚΑ #ΔΙΑΤΡΟΦΗ #ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Το φρούτο για αποτοξίνωση μετά το καλοκαίρι,