Τρικυμία στην Πλεύση Ελευθερίας: «Η Κωνσταντοπούλου έξαλλη με κατηγόρησε για εξαγορά»

Συνεχίζεται η τρικυμία στην Πλεύση Ελευθερίας, μετά τις νέες σοβαρές καταγγελίες του υποψηφίου βουλευτή Επικρατείας, Γιώργου Θαλάσση για τις συμπεριφορές και τους χειρισμούς της προέδρου, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση που έκανε στο facebook ο καθηγητής του δολοφονημένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Γιώργος Θαλάσσης ο οποίος εμφανίστηκε να ζητά να μπει στη Βουλή το ΜέΡΑ25, λέγοντας ότι δεν επιθυμεί προσωπικά

την απουσία ορισμένων στελεχών του ΜέΡΑ25 όπως της Σοφίας Σακοράφα, του Κρίτωνα Αρσένη και του Κλέωνα Γρηγοριάδη από την επόμενη Βουλή.

Ο Γιώργος Θαλάσσης, που βρίσκεται στην 8η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Πλεύσης Ελευθερίας και είχε διατελέσει Γενικός Γραμματέας της Βουλής το 2015, έγραψε συγκεκριμένα:

"Πλησιάζει η μέρα των εκλογών και μου προκαλεί μεγάλη θλίψη η σκέψη ότι στη νέα Βουλή που θα συγκροτηθεί μπορεί να μην ακούγονται οι αντιπολιτευτικές φωνές της Σοφίας Σακοράφα, του Κρίτωνα Αρσένη, του Κλέων Γρηγοριάδης καθώς και άλλων έντιμων ανθρώπων όπως του Thanasis Petrakos και της Δεσποινα Χαραλαμπιδου. Σίγουρα θέση στη Βουλή πρέπει να έχουν και άλλοι που δεν έχουν κοινοβουλευτικό παρελθόν, όπως ο Antonis Sigalas και η Φαίη Τζανετουλάκου, στους οποίους έχω μεγάλη εκτίμηση. Αναγνωρίζω πως υπάρχει ανάγκη για ένα ισχυρό κεντροαριστερό κόμμα στη Βουλή, αλλά δεν πρέπει να χαθεί ένα αριστερόκεντρο κόμμα, ένα κόμμα δηλαδή που έχει την αριστερά στο κέντρο του. Αν δεν υπάρχει το Μέρα 25 στη Βουλή θα είναι πολύ μεγάλη απώλεια. Απώλεια πολυεπίπεδη".

Αμέσως μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση και απαντώντας σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αποχώρησή του από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Πλεύσης, ο κ. Θαλάσσης με νέα του δήλωση ξεκαθάρισε πως "ουδέποτε με κείμενά μου ή με πράξεις του θα στραφώ εναντίον της Ζωής". "Πάντα ήμουν πιστός στις σχέσεις μου με τους ανθρώπους και όσες φιλίες μου και όσες αγάπες μου διαλύθηκαν χάλασαν από την άλλη πλευρά. Με ανθρώπους ζω, όχι με κόμματα και συμφέροντα", έγραψε επίσης.

Οπως γνωστοποίησε ο ίδιος την παραπάνω ανάρτηση την κοινοποίησε αμέσως στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία "δεν απάντησε", ενώ κατήγγειλε ότι τον διέγραψαν από το ομαδικό viber επικοινωνίας και αποστολής μηνυμάτων του κόμματος που συστήθηκε προεκλογικά.

"Την χθεσινή μου ανάρτηση με τίτλο ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΙΕΣ την κοινοποίησα αμέσως με τηλεφωνικό μήνυμα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Δεν απάντησε. Λίγες ώρες μετά με διέγραψαν από το ομαδικό viber επικοινωνίας και αποστολής μηνυμάτων της Πλεύσης Ελευθερίας που συστήθηκε προεκλογικά. Άρα δεν ανήκω πλέον στην ομάδα τους.

Όπως είπα και χθες όσες σχέσεις φιλίας και αγάπης διαλύθηκαν με πρωτοβουλία της άλλης πλευράς χάλασαν. Εγώ παρέμεινα πιστός μέχρι τέλους", έγραψε συγκεκριμένα.

Σήμερα, ο Γιώργος Θαλάσσης επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία αναφέρει ότι η ίδια η Ζωή του ζήτησε να αποκαταστήσει την αλήθεια και να γράψει πως "μόνος του αποχώρησε από το viber και ότι απέκρυψε ότι του τηλεφώνησε προχθές όταν την ενημέρωσαν για την ανάρτηση του για το ΜέΡΑ25".

Οπως ανέφερε "στο λογαριασμό viber που δημιουργήθηκε για την προεκλογική εκστρατεία έφταναν συνεχώς μηνύματα από τους ανθρώπους της Πλεύσης από όλη την Ελλάδα. Κάπου κάπου έριχνα μια ματιά, αλλά δεν ασχολιόμουν, γιατί εγώ δεν συμμετείχα στην εκστρατεία. Το βράδυ στις 9 έκλεινα το τηλέφωνο, για να μη με ενοχλούν οι ηχητικές ειδοποιήσεις. Όταν το άνοιγα το πρωί έβλεπα ότι μερικές φορές είχαν σταλεί πάνω από 120 μηνύματα. Προχθές (12/6) και αφού με sms κοινοποίησα τη δημοσίευσή μου στη Ζωή σταμάτησαν να έρχονται μηνύματα. Ως το βράδυ τίποτε, οπότε αποφάσισα να αφήσω το τηλέφωνο ανοιχτό μήπως μου τηλεφωνήσει η Ζωή αργά, όπως συνηθίζει. Δεν μου τηλεφώνησε κι ως το πρωί δεν είχε έρθει κανένα μήνυμα. Αργότερα ήρθε ένα μήνυμα που έλεγε μη γράφετε εδώ είναι επικίνδυνο. Κατάλαβα ότι έχουν φτιάξει άλλο viber, για να βγάλουν εμένα απέξω και τους άλλους δυσαρεστημένους που δεν εμπιστεύονται, κι επικοινωνούν από άλλο λογαριασμό. Επειδή στο παλιό υπήρχαν και μηνύματα που δεν θα έπρεπε να κυκλοφορήσουν εκτός κόμματος διαγράφηκα μόνος μου από το ήδη ακυρωμένο viber, για να μην ανησυχούν οι καχύποπτοι άνθρωποι ότι υπάρχει περίπτωση να τα δημοσιοποιήσω. Ναι, λοιπόν, από το ακυρωμένο και μη χρησιμοποιούμενο viber μόνος μου διαγράφηκα. Στο νέο δίκτυο viber που χρησιμοποιούν ουδέποτε με περιέλαβαν. Ας με συμπεριλάβουν στο νέο και χρησιμοποιούμενο και δεν θα αυτοδιαγραφώ".

Σχετικά με το τηλεφώνημα της Ζωής Κωνταντοπούλου έγραψε: "Και τώρα να πω γιατί απέκρυψα ότι μού τηλεφώνησε η Ζωή όταν ενημερώθηκε για την επίμαχη ανάρτηση για το Μέρα 25. Η Ζωή σε αυτό το τηλεφώνημα ήταν έξαλλη, με κατηγόρησε ότι μου προσφέρθηκαν ανταλλάγματα από το Μέρα 25 για αυτή την ανάρτηση και μου έκλεισε το τηλέφωνο ενώ της μιλούσα. Αποφάσισα ότι όσα είπε τα είπε πάνω στο θυμό της και ότι καλό ήταν να αποσιωπήσω το τηλεφώνημα, για να μην ξεκινήσουν άλλες διενέξεις με τις καταγγελίες της. Δυστυχώς όμως για αυτήν τα περί εξαγοράς μου από το Μέρα 25 για θέση στο ψηφοδέλτιό του, τα επανέλαβε και στον Βασίλη Ραΐση, ο οποίος τα δημοσιοποίησε και τώρα αυτή η συκοφαντική καταγγελία είναι δημοσιευμένη και με μάρτυρα. Όμως παρακαλώ πολύ το Μέρα 25 να μη δώσει συνέχεια σε αυτή τη συκοφαντία και να μην καταληφθεί από τη συνήθη δικομανία. Ουδέποτε θα συνηγορήσω σε τέτοια διαδικασία, και άλλωστε κανείς σκεπτόμενος δεν θα πιστέψει αυτή την καταγγελία. Μήπως μου έταξαν και υπουργείο; Νομίζεις, Ζωή, ότι αν τους είχα ζητήσει να με συμπεριλάβουν σε ψηφοδέλτιο θα είχαν αρνηθεί και θα μου ζητούσαν ανταλλάγματα;

Ζωή, έδειξα ποτέ ενδιαφέρον για πολιτική καριέρα; Ως γενικός γραμματέας στη Βουλή δεν έλεγα δεξιά κι αριστερά ότι δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και δεν ενδιαφέρομαι για πολιτική καριέρα; Άλλωστε αυτό δεν εκτίμησες σε μένα;".

#ΠΛΕΥΣΗ_ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ #ΖΩΗ_ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ #ΕΚΛΟΓΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρικυμία, Πλεύση Ελευθερίας, Η Κωνσταντοπούλου,trikymia, plefsi eleftherias, i konstantopoulou