Τροχαίο με θύμα 47χρονο ντελιβερά: Ο οδηγός είχε τρακάρει ξανά το πολυτελές του όχημα, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα (βίντεο)

Πριν λίγους μήνες ο οδηγός που ευθύνεται για τον θάνατο του 47χρονου διανομέα είχε εμπλοκή σε ακόμη ένα τροχαίο

Ατύχημα πριν λίγους μήνες είχε προκαλέσει ξανά με το πολυτελές του αυτοκίνητο ο 21χρονος, που χτύπησε θανάσιμα τον 47χρονο διανομέα στην Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, γείτονες του νεαρού αποκάλυψαν πως είχε ένα ακόμη ατύχημα, μόλις λίγους μήνες πριν το μοιραίο τροχαίο του Σαββάτου με θύμα τον 47χρονο

διανομέα και πατέρα δύο παιδιών.

Εκείνο το τροχαίο, ωστόσο, είχε ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές και κανέναν τραυματία.

«Το παιδί πήρε ένα αμάξι και γύριζε εδώ κι εκεί. Κάποιοι είπαν ότι μια θεία του από το εξωτερικό τού έστειλε κάποια χρήματα και πήρε αυτό το αυτοκίνητο το διθέσιο», δήλωσε ηλικιωμένος γείτονας του 21χρονου που φέρεται να είναι Ρομά με καταγωγή από την Αλβανία.

«5.000 ευρώ είπαν ότι τού έστειλε και το έπαιρνε και έτρεχε. Μια φορά το τράκαρε σε ένα δέντρο στη γειτονιά. Έπαθε ζημιά 800 ευρώ. Αυτό έγινε πριν μήνες. Το χτύπησε στο δέντρο, πήγε και το έφτιαξε», ανέφερε σχετικά.

«Το παιδί δεν ήταν κοινωνικό. Πρέπει να του πεις καλημέρα για να σου πει κι αυτό. Παρά την ηλικία μου δηλαδή. Του λέω εγώ και λέει. Σοβαρό και απόμακρο. Δεν δουλεύει. Του πήρε και μηχανάκι (σ.σ. ο πατέρας του) για τη συλλογή μετάλλων γιατί από αυτά βιοπορίζονται», προσέθεσε ο γειτονας του 21χρονου.

«Είναι φτωχοί άνθρωποι. Ο μπαμπάς δουλεύει, συλλέγει σίδερα και ρούχα. Η μάνα του τα καθαρίζει, τα πλένει και τα πουλάνε στην Αλβανία. Έρχεται φορτηγό από εκεί και παίρνει τα ρούχα που συλλέγουν. Οι ίδιοι δεν πάνε πολύ στην Αλβανία. Ο παππούς του έφυγε και είναι εκεί», προσθέτει.

Συγκεντρώθηκαν στη γειτονιά για να στηρίξουν τον 21χρονο

Σύμφωνα πάντα με το ΤhessToday.gr, χθες συγκεντρώθηκαν στη γειτονιά πολλοί Ρομά προκειμένου να στηρίξουν την οικογένεια και να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους.

«Είχε πολύ κόσμο εδώ. Είναι πολύ δεμένοι και στα καλά και στα κακά μαζεύονται όλοι μαζί και αλληλοϋποστηρίζονται. Μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα. Φαινόντουσαν πολύ στενοχωρημένοι. Ο μπαμπάς δεν έχει βγει απ’ το σπίτι από χθες. Ενώ συνήθως βγαίνει, πάει για δουλειά. Από χθες που βγήκε το παιδί 12 η ώρα το μεσημέρι από την αστυνομία και γύρισε, τον χαιρέτησαν, τον αγκάλιασαν (σ.σ. τον 21χρονο) και δεν τους είδαμε ξανά. Σήμερα το πρωί ήταν πολύ ήσυχα τα πράγματα. Καμία σχέση με χθες που είχε κόσμο», ανέφερε γειτόνισσα της οικογένειας.

Τις εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφάλειας καταστήματος στη οδό Γεωργίου Παπανδρέου λίγα μέτρα πριν συμβεί το δυστύχημα.

Κόβει την ανάσα το βίντεο από το τροχαίο

Εικόνες από κάμερα ασφάλειας καταστήματος στη οδό Γεωργίου Παπανδρέου αποκαλύπτει την ιλιγγιώδη ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο 21χρονος οδηγός.

Σημειώνεται ότι χθες εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Στο μεταξύ, οι συνάδελφοί του διανομείς πραγματοποίησαν στις 9 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ στις 11:00 μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων για τον ίδιο λόγο έκαναν μηχανοκίνητη πορεία με αφετηρία το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροχαίο, 47χρονο,trochaio, 47chrono