Τζένιφερ Άνιστον: Φορέστε μάσκα - Ο υπαινιγμός για τον Τραμπ

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, η Τζένιφερ Άνιστον ζήτησε από το κοινό να φοράει μάσκα.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον κάλεσε τους θαυμαστές της να φοράνε μάσκα προκειμένου να επιβραδυνθελί η εξάπλωση του κορονοϊού: «Κατανοώ ότι οι μάσκες είναι άβολες και δεν είναι ωραίες. Αλλά δεν αισθάνεστε ότι είναι χειρότερο το ότι επιχειρήσεις κλείνουν… χάνονται δουλειές… οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας πλήττονται από απόλυτη εξάντληση. Και τόσες ζωές έχουν χαθεί

από αυτόν τον ιό επειδή δεν κάνουμε αρκετά».

Παράλληλα η ίδια άφησε υπαινιγμό για τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ συμπληρώνοντας «Πραγματικά πιστεύω στη στοιχειώδη καλοσύνη των ανθρώπων, οπότε ξέρω ότι μπορούμε να το κάνουμε όλοι. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη χώρα μας που αρνούνται να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να ισιώσουμε την καμπύλη και να διατηρήσουν ο ένας τον άλλον ασφαλή».

Οι άνθρωποι φαίνεται να ανησυχούν για τα “δικαιώματα που τους αφαιρούνται” όταν τους ζητούν να φορούν μάσκα. Αυτή η απλή και αποτελεσματική σύσταση πολιτικοποιείται σε βάρος ανθρώπινων ζωών. Και αυτό δε θα έπρεπε πραγματικά να τίθεται καν ως θέμα συζήτησης».

Διαβάστε ακόμη:

Σοβαρό τροχαίο στις ΗΠΑ για την κόρη της Μπαλατσινού

Keywords
Τυχαία Θέματα