Βίντεο δείχνει 4χρονο να σημαδεύει με όπλο, συνελήφθη ο πατέρας

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει ένα τετράχρονο παιδί να παίζει με όπλο.

Στο βίντεο που καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας ενός γείτονα, ένα νήπιο φαίνεται να παίζει γύρω από το συγκρότημα διαμερισμάτων με ένα όπλο, καθώς σημαδεύει και πατάει αρκετές φορές τη σκανδάλη του όπλου.

Σύμφωνα μ επληροφορίες του indiatimes, το βίντεο που έχει γίνει πλέον viral είναι από ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο Beech Grove της Ιντιάνα.

Ο πατέρας του, Shane Osborne, δήλωσε

πως δεν γνώριζε καθόλου ότι το παιδί έπαιζε με ένα όπλο γύρω από την είσοδο του σπιτιού.

Σύμφωνα με το CNN, μία από τις γειτόνισσες κάλεσε την άμεση δράση και δήλωσε ότι "εκείνη και ο γιος της είχαν δει το παιδί μόνο του στο διάδρομο έξω από το σπίτι τους και ότι κρατούσε ένα όπλο και τους σημάδευε".

Αφού η αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα του άνδρα, ο πατέρας του μικρού παιδιού ισχυρίστηκε ότι δεν είχε όπλο στην κατοχή του.

Δήλωσε ξεκάθαρα: "Δεν έχω όπλο". Στη συνέχεια πρόσθεσε επίσης: "Δεν έχω φέρει ποτέ όπλο σε αυτό το σπίτι, αν υπάρχει, είναι του ξαδέρφου μου".

Η αστυνομία εντόπισε τελικά το πυροβόλο όπλο, αφού γνώρισε το βίντεο του γείτονα που προφανώς έδειχνε το παιδί να χειρίζεται το όπλο. Ο άνδρας συνελήφθη αργότερα για παραμέληση της παιδικής μέριμνας.

Η σύλληψη του άνδρα μεταδόθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "On Patrol": Live".

Οι κάμερες ακολούθησαν το αστυνομικό τμήμα του Beech Grove καθώς η αναφορά οδήγησε στη σύλληψη του άνδρα το Σάββατο.

Ο πατέρας του παιδιού πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου το απόγευμα της Τρίτης.

{https://youtu.be/X7Begt0-QY0}

#4χρονο #ΝΗΠΙΟ #ΟΠΛΟ #ΠΑΤΕΡΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, 4χρονο,vinteo, 4chrono