Βίντεο ντοκουμέντο με τη σύλληψη 39χρονου που ξυλοκόπησε τη γυναίκα του -«Δώσε μου τα χέρια σου»

Ένα βίντεο που αποκαλύπτει τη σύλληψη ενός άντρα που κακοποιούσε τη σύντροφό του στη Νέα Φιλαδέλφεια της Αττικής, προκαλεί σοκ.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον 39χρονο, από τη Ρουμανία, τα ξημερώματα της Δευτέρας στην οδό Παπαφλέσσα.

Το βίντεο ντοκουμέντο

παρουσιάζει την στιγμή όπου άνδρες της αστυνομίας αναγκάζουν τον 39χρονο να σταματήσει και στη συνέχεια να συλληφθεί έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος είχε βρεθεί υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του περιστατικού, κατά το οποίο είχε επιβεβαιωθεί πως είχε επιτεθεί στην 38χρονη σύντροφό του.

Η γυναίκα, καταγωγής από τη Μολδαβία, είχε επικοινωνήσει αρχικά με το 112, ζητώντας άμεση βοήθεια, και έπειτα η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σπίτι τους.

Στο σημείο, εντοπίστηκε η γυναίκα, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και βρισκόταν έξω από το διαμέρισμα που συγκατοικούσε με τον 39χρονο.

Ο δράστης, που δεν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, βγήκε από το διαμέρισμα του, που βρισκόταν στον 4ο όροφο, και προσπάθησε να βρει τη σύντροφό του.

Ωστόσο, συνελήφθη κατευθείαν από τις αρχές, και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

Στο βίντεο ντοκουμέντο ακούγεται χαρακτηριστικά: Δράστης: Δεν την άγγιξα. Δεν της έκανα κακό. Αστυνομικός: Τα χέρια. Δώσε μου τα χέρια σου. Φίλε μου πρέπει να μου δώσεις τα χέρια σου. Αστυνομικός: Μη μιλάς τώρα. Αστυνομικός: Κέντρο εξήλθε ο σύζυγος τον δεσμεύσαμε. Κέντρο: Ελήφθη.

#ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΝΕΑ_ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα