Βουτιά θανάτου για πρώην ποδοσφαιριστή της Φίτεσε, έπεσε από 35 μέτρα στη θάλασσα και σκοτώθηκε

Τραγικό τέλος είχε πρώην ποδοσφαιριστής της Φίτεσε ο οποίος προσπάθησε να πηδήξει από βράχο δεκάδων μέτρων στη θάλασσα.

Μια βουτιά στη θάλασσα από 35 μέτρα ύψος, την οποία μάλιστα κινηματογραφούσε η σύζυγός του, είχε τραγική κατάληψη για πρώην ποδοσφαιριστή της ολλανδικής Φίτεσε.

Ο Μουράντ Λαμπραμπάντ Μαροκινο – Ολλανδός πρώην ποδοσφαιριστής επιχείρησε άλμα 35 μέτρων στη θάλασσα στις διακοπές που έκανε στη Μαγιόρκα με τη συζυγό του να κινηματογραφεί τη βουτιά.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ,

πέφτωντας στο νερό, ο πρώην ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του, ενώ ο θάνατός του προκλήθηκε από πνιγμό κι όχι από τραύματα από πρόσκρουση.

{https://twitter.com/Football__Tweet/status/1527248033225785344?s=20&t=iHXYoGOoLbTg2smtpY8v0g}

Σε ανακοίνωσή της η Φίτεσε αναφέρει: «Η Φίτεσε έλαβε τα θλιβερά νέα ότι ο Μουράντ Λαμπραμπάντ πέθανε με τραγικό τρόπο. Ο πρώην επιθετικός της Φίτεσε είχε μόλις κλείσει τα 31. Φόρεσε τα χρώματα του συλλόγου τη σεζόν 2010/11 όταν ήταν μέλος της ομάδας Κ23 που κέρδισε το κύπελλο εκείνης της σεζόν. Τον Ιούλιο του 2010 σκόραρε σε φιλικό της πρώτης ομάδας. Εκτός από τη σεζόν του στην ομάδα νέων της Φίτεσε, αγωνίστηκε ακόμα με την Arnhemse Boys και αρκετούς επαγγελματικούς συλλόγους. Η Φίτεσε εύχεται στην οικογένεια και τους φίλους του πολλή δύναμη για να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη απώλεια»

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΟΛΛΑΝΔΙΑ #ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ #ΑΛΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα