Βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας στο χέρι του 17χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό

Οι εξελίξεις γύρω από τον πυροβολισμό του 17χρονου στη Βοιωτία είναι ραγδαίες, καθώς βρέθηκε πυρίτιδα στο χέρι του. Τονίζεται ότι ο νεαρός Ρομά έπεσε νεκρός από όπλο αστυνομικού μετά από καταδίωξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντόπισαν ίχνη πυρίτιδας στο χέρι του 17χρονου και το στοιχείο αυτό θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία ενώ και η ιατροδικαστική εξέταση είχε δείξε πως ο θάνατος είχε προέλθει από τον τραυματισμό της αριστερής τραχηλικής χώρας.

Τονίζεται ότι ο 41χρονος που κατηγορείται και τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ανέλαβε ο ίδιος την πλήρη διερεύνηση του

περιστασιακού και λέγεται ότι δεν είχε παρόμοια σπασμωδική αντίδραση ή επιθετική ενέργεια σε τέτοιου είδους ελέγχους ώστε να έχει ελεγχθεί ξανά για κάτι παρόμοιο.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι, ίσως, στο τραγικό αποτέλεσμα της καταδίωξης συνέβαλε το γεγονός ότι τα τζάμια του αυτοκίνητου ήταν φιμέ και δεν μπορούσε να δει, μέχρι να ανοίξει η πόρτα, ποιοι ήταν μέσα.

Από εκεί και πέρα οι περιγραφές των ανδρών της ΟΠΚΕ είναι σαφείς, αφού σημειώνουν πως ο συνάδελφός τους πυροβόλησε, με τον έναν να λέει ότι η πρώτη αντίδρασή του ήταν να πει "τι έγινε" σαν να μην κατάλαβε τι είχε συμβεί, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται από το ηχητικό ντοκουμέντο.

Ο συνάδελφος του αστυνομικού που κατέθεσε, είπε ότι ο 17χρονος πήγε να του πάρει το όπλο και εκείνη την ώρα τον πυροβόλησε.

Κλίμα οδύνης στην κηδεία του 17χρονου - Υποβασταζόμενη η μητέρα του, λιποθύμησε ο αδελφός του

Μέσα σε κλίμα οδύνης έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (15.11.2023) στην Αλίαρτο της Βοιωτίας η κηδεία του 17χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού μετά από καταδίωξη.

Η κηδεία έγινε στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αλίαρτο Βοιωτίας με την σορό του 17χρονου Χρήστου να συνοδεύεται από αυτοκινητοπομπή.

Η μητέρα του ήταν συντετριμμένη και υποβασταζόμενη πήγε στην εκκλησία. Ο αδερφός του που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ δεν άντεξε, έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το ίδιο και μία νεαρή κοπέλα από το περιβάλλον της οικογένειας.

Οι φίλοι και οι συμμαθητές του που ήρθαν να του που τον τελευταίο αντίο ήταν ντυμένοι στα λευκά, ενώ πολύς ήταν ο κόσμος που έδωσε το παρών.

{https://www.youtube.com/watch?v=AtPUQ6wu3ik}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρέθηκαν, 17χρονου Ρομά,vrethikan, 17chronou roma