Υποβρύχιο Titan: «Απόλαυσε» συναυλία ενώ αγνοείται η τύχη του πατέρα του, «η μουσική με βοηθάει»

Ο θετός γιος ενός δισεκατομμυριούχου που αγνοείται στο υποβρύχιο Τιτάν εθεάθη σε συναυλία λίγες ώρες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση.

Ο Brian Szasz, θετός γιος του επιβάτη Hamish Harding, «απολογήθηκε» σε ανάρτηση στο Facebook τη Δευτέρα για ποιο λόγο πήγε σε συναυλία ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του πατέρα του.

Ο ίδιος έγραψε:

«Μπορεί να είναι δυσάρεστο να βρίσκομαι εδώ αλλά η οικογένειά μου θα ήθελε να είμαι στη συναυλία των blink-182 καθώς είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και η μουσική με βοηθάει

στις δύσκολες στιγμές».

@tomdelonge my stepdad is missing in the sub at the titanic site. I’m here at the San Diego show for support thanks.??

— Brian (@audioguy182) June 20, 2023

Ανακοινώνοντας την είδηση της εξαφάνισης του Harding μαζί με άλλους πέντε στο υποβρύχιο OceanGate Titan στα ανοικτά των ακτών του Newfoundland, ο Szasz δήλωσε:

«Ο Hamish ο πατριός μου χάθηκε σε ένα υποβρύχιο σκέψεις και προσευχές ότι η αποστολή διάσωσης θα είναι επιτυχής».

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για το χαμένο τουριστικό υποβρύχιο του Τιτανικού.

Εντόπισαν υποθαλάσσιους ήχους

Ένα καναδικό αεροσκάφος που αναζητούσε το εξαφανισμένο υποβρύχιο Τιτάν στα συντρίμμια του Τιτανικού αντιλήφθηκε "χτυπήματα" κατά διαστήματα 30 λεπτών που προέρχονταν από την περιοχή που εξαφανίστηκαν οι δύτες, σύμφωνα με ενημερώσεις του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

«Το RCC Halifax εκτόξευσε ένα P8, Poseidon, το οποίο έχει δυνατότητες υποβρύχιας ανίχνευσης από αέρος", αναφέρεται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του DHS. "Το P8 ανέπτυξε ηχοβολείς, οι οποίοι ανέφεραν μια επαφή σε μια θέση κοντά στη θέση κινδύνου».

Τελευταία εξέλιξη

Τακτικοί ήχοι κρότου λάμψης έχουν ληφθεί από συσκευές σόναρ που έχουν αναπτυχθεί για την αναζήτηση του υποβρύχιου σκάφους. Ένα εσωτερικό κυβερνητικό σημείωμα του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) αναφέρει ότι οι ήχοι κρότου είχαν ανιχνευθεί κάθε 30 λεπτά την Τρίτη. Τέσσερις ώρες αργότερα, μετά την ανάπτυξη πρόσθετων συσκευών σόναρ, εξακολουθούσαν να ακούγονται κρότοι, ανέφερε το υπόμνημα.

«Καναδικά αεροσκάφη P-3 εντόπισαν υποβρύχιους θορύβους στην περιοχή έρευνας. Ως αποτέλεσμα, οι επιχειρήσεις ROV μεταφέρθηκαν σε άλλη τοποθεσία σε μια προσπάθεια να διερευνηθεί η προέλευση των θορύβων. Αυτές οι έρευνες ROV απέδωσαν αρνητικά αποτελέσματα, αλλά συνεχίζονται».

#ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ #TITAN #ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ #ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ #ΓΙΟΣ #ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Υποβρύχιο Titan, Απόλαυσε,ypovrychio Titan, apolafse