H ανακοίνωση του Λιμενικού για την επιχείρηση εντοπισμού ατόμου στη θαλάσσια περιοχή του αεροδρομίου "Μακεδονία"

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την επιχερίηση που στήθηκε χθες για τον εντοπισμό ατόμου στη θαλάσσια περιοχή του αεροδρομίου "Μακεδονία" στο Θερμαϊκό κόλπο, εξέδωσε το Λιμενικό.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκαν, για πιθανή ύπαρξη ατόμου στη θάλασσα.

Άμεσα ξεκινήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό του, με αρνητικά αποτελέσματα.

Όπως τονίζει το Λιμενικό, νεότερες εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης απογευματινές ώρες χθες, για πιθανή ύπαρξη ατόμου στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή Αεροδρομίου του Θερμαϊκού κόλπου.

Άμεσα υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ/Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στην περιοχή έσπευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) ελικόπτερο του Π.Ν., ένα (01) Τ/Χ της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ένα (01) σκάφος του Ομίλου Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού, ένα (01) Α/Κ σκάφος, ενώ από ξηράς συμμετείχαν ένα (01) περιπολικό όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δύο (02) οχήματα των παραπάνω εθελοντικών ομάδων, με αρνητικά αποτελέσματα.

Tυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου".

Keywords
Τυχαία Θέματα