Tο Σωματείο Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ ζητά εθελοντές

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο σημειώνει την συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμά του για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Όπως αναφέρει το Σωματείο, «συγκεντρώθηκαν 10 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης τα οποία ήδη μεταφέρθηκαν σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, την Αρχιεπισκοπή Αθηνών αλλά και ιδιώτες

μεταφορείς και δίκτυα εθελοντών. Οι πρώτες ανάγκες σε τρόφιμα, φάρμακα και ρουχισμό έχουν καλυφθεί».

Τονίζει, ωστόσο, ότι υπάρχει ανάγκη δημιουργίας δικτύου εθελοντών όλων των ειδικοτήτων, για την στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση της λειτουργίας της περιοχής.

«Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλούμε όποιος πολίτης από εμάς επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, είτε να προσέρχεται στο Σωματείο Εργαζομένων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. επί της οδού Αγράφων 3-5 στο Μαρούσι προκειμένου να μας δηλώσει τα στοιχεία του και την ιδιότητα του είτε εναλλακτικά να αποστείλει τα σχετικά στοιχεία ηλεκτρονικά στο παρακάτω ηλεκτρονικό ταχυδρομείου του Σωματείου Εργαζομένων: [email protected]. Οι σχετικές λίστες που θα καταρτιστούν, θα προωθηθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ραφήνας», καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tο Σωματείο Εργαζομένων, ΚΕΕΛΠΝΟ,To somateio ergazomenon, keelpno