Δικηγόρος 33χρονης: Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έγινε πρόταση οικονομικής αποζημίωσης της οικογένειας της 10χρονης (VIDEO)

Την συζήτηση για εξωδικαστικό συμβιβασμό διέψευσε ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης, που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, Βασίλης Νουλέζας.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι δήθεν έγινε οικονομική πρόταση οικονομικής αποζημίωσης της οικογένεια της ανήλικης Μαρκέλλας. Ύπαρξη μια μόνο μια τηλεφωνική επικοινωνία με την οποία ήθελα να διαμαρτυρηθώ για τις επιθέσεις που δεχόμουν σε τηλεοπτικό σταθμό, κατά τη διάρκεια δελτίου ειδήσεων», είπε αναφερόμενος σε όσα έχει δηλώσει ο δικηγόρος

της οικογένειας της ανήλικης, Αλέξης Κούγιας.

«Οι δικηγόροι δεν δημοσιοποιούν περιεχόμενο ιδιωτικής συνομιλίας. Αυτό είναι άστοχο, αντιδεοντολογικό και ανήθικο», σημείωσε ο κ. Νουλέζας και πρόσθεσε ότι

«Η απάντησή του Κούγια ότι ήταν ανέφικτη οποιαδήποτε επίτευξη εξωδικαστικής συμφωνίας έγινε για τα προσχήματα αφού πρώτα μίλησε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Είναι άδικο στον βωμό της δημοσιότητας που αναζητά απεγνωσμένα να θίγει κατά αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο ένα συνάδελφο», επισήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα