Εταιρεία στην Θεσσαλονίκη έχει κάνει τέχνη τη μεταμόρφωση του σαλονιού του αυτοκινήτου σας

Αυτοκίνητο! … Μία λέξη, πολλές έννοιες.

Για κάποιους είναι ένα απλό μέσο μεταφοράς, για άλλους εργαλείο δουλειάς, ενώ ορισμένοι το βλέπουν ως έναν τρόπο διαφυγής από την καθημερινότητα.

Παρά τις διαφορετικές οπτικές γωνίες, είναι βέβαιο πως όλοι μας θέλουμε ένα άνετο, καθαρό και ταυτόχρονα κομψό σαλόνι, προκειμένου τα ταξίδια και οι μεταφορές μας να αποκτούν μια άλλη αίσθηση.

Η εταιρεία GREGORY LEATHER ART, με μια μακροχρόνια και επιτυχημένη

πορεία 40 ετών στον χώρο του αυτοκινήτου, μεταμορφώνει κυριολεκτικά το σαλόνι, καθώς δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιοτική κατασκευή και στην παροχή υπηρεσιών αντάξιων των πελατών της.

Με υπερσύγχρονη μονάδα κατασκευής τελευταίας τεχνολογίας, με εξελιγμένα ηλεκτρονικά μηχανήματα σε συνδυασμό με το ειδικευμένο προσωπικό της, παράγει δερμάτινα σαλόνια "κόσμημα" και θέτει έτσι τα ποιοτικά standards ένα σκαλί ψηλότερα.

Το αυτόματο ηλεκτρονικό κοπτήριο, η εξειδικευμένη ραπτομηχανή CNC, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η πολυετή εμπειρία στις ταπετσαρίες και το μεράκι και η αγάπη για το αυτοκίνητο, συμβάλλουν για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Όπως επισημαίνει ο ιδιοκτήτης της GREGORY LEATHER ART, Γιώργος Κεσσόπουλος, "αναζητώντας συστηματικά και επίμονα την ικανοποίηση του πελάτη με σωστή εξυπηρέτηση, δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε περισσότερα από 40 σχέδια για κατασκευές INDIVIDUAL σαλονιών. Σκοπός μας, σύντομα η γκάμα να γίνει σημαντικά πιο πλούσια. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο μπορεί ο πελάτης να αλλάξει το σαλόνι με το σχέδιο της αρεσκείας του αλλά και να επιλέξει δέρμα που χρησιμοποιεί το ίδιο εργοστάσιο κατασκευής του αυτοκινήτου του".

Πως γίνεται αυτό; Η GREGORY LEATHER ART κάνει ειδικη παραγγελία το δέρμα (ή την δερματίνη) προκειμένου να κατασκευάσει το σαλόνι με βάση τους κωδικούς κατασκευής της μάρκας αυτοκινήτου του πελάτη.

Λίγο πιο κοντά στο όνειρο..... ενός σπορ αυτοκίνητου!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ονειρεύονται να "πιλοτάρουν" έστω για μια φορά ένα σπορ αυτοκίνητο. Κι όμως, η GREGORY LEATHER ART φέρνει την αίσθηση της δύναμης ενός super car στα χέρια σας..... μετατρέποντας το απλό, εργοστασιακό τιμόνι σας (πλαστικό ή δερμάτινο) σε σπορ, με ιδιαίτερη εμφάνιση, αξεπέραστη αίσθηση και φυσικά με δέρμα εξαιρετικής ποιότητας.

Επίσης γίνονται επισκευές στα υφάσματα των καθισμάτων ή αντικατάσταση υφάσματος στον ουρανό αυτοκινήτων, καθώς επίσης κατασκευάζονται ταπετσαρίες για λεωφορεία, φορτηγά αλλά και σκάφη.

Η δραστηριότητα της εταιρείας δεν σταματάει ποτέ στην πώληση!

Η ικανοποίηση του πελάτη και η "φροντίδα" του μετά την πώληση είναι εξίσου σημαντική. Έτσι, για την ιδανικότερη After Sales εξυπηρέτηση η εταιρεία διαθέτει ειδικά προϊόντα συντήρησης για τη μακροζωία στο δέρμα εξασφαλίζοντας την γρήγορη και οικονομική αποκατάσταση τους. Επιπλέον, δίνει 3 χρόνια γραπτή εγγύηση!

Σας κίνησε το ενδιαφέρον; Παίζετε με την σκέψη να μετατρέψετε το σαλόνι του αυτοκινήτου σας όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί; .....και αυτό σε μοναδικές τιμές;

Η GREGORY LEATHER ART βρίσκεται στη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο 2ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Αθηνών.

INFO:

Δείτε την ιστοσελίδα της GREGORY LEATHER ΕΔΩ
Βρείτε την GREGORY LEATHERστο Facebook ΕΔΩ
Βρείτε την GREGORY LEATHER στο Instagram ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα