Η Λίβερπουλ κορυφαία ομάδα του 2019 στα βραβεία Globe Soccer Awards

Το 2019 ήταν μία εκπληκτική χρονιά για τη Λίβερπουλ, που αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα του έτους από τους δημοσιογράφους των Globe Soccer Awards της Marca.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ολοκλήρωσε το 2019 έχοντας μόνο με μια ήττα στην Premier League, η οποία σημειώθηκε τον Ιανουάριο από την Μάντσεστερ Σίτι.

Με την κατάκτηση του Champions League,

του ευρωπαϊκού Super Cup, του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και τη διαφορά που έχει χτίσει από Δεκέμβρη μήνα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο αγγλικό πρωτάθλημα, δικαιωματικά η Λίβερπουλ αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα για το 2019, στην τελετή απονομής των Globe Soccer Awards από τη Marca, στο Ντουμπάι.

Στην ίδια εκδήλωση, ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε το βραβείο για τον κορυφαίο τεχνικό στον κόσμο και ο Άλισον διακρίθηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς.

Ο Ζοάο Φέλιξ πήρε το βραβείο για τον παίκτη-αποκάλυψη μέσα στο 2019, ενώ ειδικά βραβεία καριέρας πήραν ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ Ράιαν Γκιγκς και ο μέσος της Γιουβέντους, Μίραλεμ Πιάνιτς, με τις Μπενφίκα και Άγιαξ να βραβεύονται για τις καλύτερες ποδοσφαιρικές ακαδημίες για τη χρονιά που φεύγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα