Ηρακλής: Παίρνει Χιντζίδη, θέλει και Διαμαντόπουλο

Ο Ηρακλής έχει συμφωνήσει με τον Στράτο Χιντζίδη και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί η απόκτησή του. Επίσης, μεταγραφικός στόχος για τους "κυανόλευκους" είναι ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Ο Στράτος Χιντζίδης αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, καθώς οι "κυανόλευκοι" τα βρήκαν σε όλα με τον 31χρονο αριστερό μπακ. Ο Χιντζίδης την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα των Τρικάλων

από όπου πήρε μεταγραφή για τον Κισσαμικό με τον οποίο θα... σπάσει το συμβόλαιο του προκειμένου να επιστρέψει στον Ηρακλή στον οποίο είχε αγωνιστεί το πρώτο μισό της σεζόν 2013/14.

Άρχισε από την Κ20 του Απόλλωνα Καλαμαριάς και ακολούθησαν Πολύκαστρο, Θράκη, Φωκικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εορδαϊκός, ΑΕ Ποντίων, Πανηλειακός, Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλής, Παναχαϊκή, Ολυμπιακός Βόλου, Αγροτικός Αστέρας, Ολυμπιακός Βόλου (επιστροφή), Κέρκυρα, Απόλλων Σμύρνης (επιστροφή) και Τρίκαλα.

Μεγάλος στόχος των "κυανόλευκων" και του Παύλου Μυροφορίδη είναι ο επιθετικός του Άρη, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, για τον οποίο περιμένουν να δουν τις εξελίξεις με τους "κιτρινόμαυρους". Σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Άρη, τότε αναμένεται να υπογράψει στον Ηρακλή μαζί με τον Χουσεΐν Μουμίν.

Keywords
Τυχαία Θέματα