Όλα όσα μπορείτε να κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη

Εορταστικό τριήμερο αυτό που ακολουθεί και πολλοί Θεσσαλονικείς εγκαταλείπουν την πόλη για να περάσουν το σαββατοκύριακο και την Καθαρά Δευτέρα στην περιφέρεια. Για όσους μείνουν ωστόσο εντός των τειχών, αλλά και για όσους επισκεφτούν την πόλη από διπλανούς νομούς, υπάρχουν επιλογές διασκέδασης για όλα τα γούστα. Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, εκδηλώσεις για τα παιδιά, εκθέσεις και φυσικά το τελευταίο σαββατοκύριακο του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

συμπληρώνουν το πρόγραμμα του διημέρου.

Δείτε όσα ξεχώρισε το Thestival για σας και κάνετε την επιλογή σας:

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:

Τελευταίο διήμερο του 21ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης αυτό που διανύουμε και οι σινεφίλ έχουν στη διάθεσή τους άλλες δύο ημέρες προβολών στις σκοτεινές αίθουσες του Ολύμπιον και του λιμανιού.

Ανατρεπτικοί δημιουργοί, πρωτότυπα αφιερώματα, 178 ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους και 49 μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους και 50 μεγάλου μήκους και 31 μικρού μήκους ελληνικές παραγωγές, η Αγορά Ντοκιμαντέρ και μια σειρά από ξεχωριστές παράλληλες εκδηλώσεις. Όλα αυτά στην 21η διοργάνωση, η οποία ρίχνει αυλαία την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Τελετή λήξης

Με το συγκλονιστικό Maiden του Άλεξ Χολμς, που αφηγείται το χρονικό ενός παράτολμου θαλάσσιου άθλου γένους θηλυκού, ένα ντοκιμαντέρ που κόβει την ανάσα, θα πέσει η αυλαία του 21ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 20.00.

Εισιτήρια για την τελετή λήξης είναι διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό στο γυάλινο Box της πλατείας Αριστοτέλους.

Το πρόγραμμα προβολών για το σαββατοκύριακο ΕΔΩ.

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

ΠΑΟΚ του '70. Με τον φακό του Μιχάλη Παππού"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι Εκδόσεις University Studio Press μας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Ο ΠΑΟΚ του '70. Με τον φακό του Μιχάλη Παππού".

Συντονιστής: Κώστας Μπλιάτκας, συγγραφέας-δημοσιογράφος

Ομιλητές:

• Κούλης Αποστολίδης, παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ
• Γιώργος Κούδας, παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ
• Μιχάλης Παππούς, φωτορεπόρτερ
• Γιώργος Λυσσαρίδης, εκπαιδευτικός-συγγραφέας
• Κυριάκος Κυριάκος, υπεύθυνος επικοινωνίας ΠΑΕ ΠΑΟΚ
• Γιώργος Κανονίδης, πρόεδρος Συλλόγου Παρκινσονικών Ασθενών και Φίλων Βορείου Ελλάδος.

H βιβλιοπαρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 11.00, στο Makedonia Palace, αίθουσα "Αλέξανδρος Ι", Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου 2.

Μέρος από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθεί στο Σύλλογο Παρκινσονικών Ασθενών και Φίλων Βορείου Ελλάδος.

ΔΡΑΣΕΙΣ:

Ευρωπαϊκοί Αγώνες Μπάσκετ με αμαξίδιο στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Τον προκριματικό γύρο του Γ΄ Ομίλου της ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ με αμαξίδιο ''EUROLEAGUE 3'' φιλοξενεί από την Παρασκευή 8 μέχρι το Σάββατο 9 Μαρτίου ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Οι αγώνες, τους οποίους διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία “Μέγας Αλέξανδρος 1994” σε συνεργασία με τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Eνότητα Θεσσαλονίκης θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Ευόσμου “Βούλα Πατουλίδου” (οδός Γοργοποτάμου & Εθν. Αντιστάσεως), με τη συμμετοχή ομάδων από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Πολωνία και τη Γαλλία.

Πρόκειται για μια κορυφαία διοργάνωση που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη δυναμική ενός αθλήματος που αναδεικνύει τη δύναμη της θέλησης και την αξία του ευ αγωνίζεσθαι.

Η τελετή λήξης των Ευρωπαϊκών αγώνων θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου, μετά και την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα (19.00).

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ:

Mediterranean Cosmos: Ταξίδι για παιδιά στην αρχαία Αίγυπτο και τις πυραμίδες του Φαραώ

Από τη 1 έως τις 16 Μαρτίου, το Mediterranean Cosmos, ο απόλυτος προορισμός για shopping και διασκέδαση για όλη την οικογένεια, διοργανώνει την εκδήλωση “Kids in Pyramids”, ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα μας μεταφέρει κυριολεκτικά σε άλλη χώρα και άλλη εποχή!

Το πιο συναρπαστικό ταξίδι στην αρχαία Αίγυπτο και τις πυραμίδες του Φαραώ ξεκινάει!

Μέσα από μια ξενάγηση σε 3 σταθμούς και υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνοδών, οι μικροί επισκέπτες του Mediterranean Cosmos θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον μαγευτικό πολιτισμό της αρχαίας Αιγύπτου, να ανακαλύψουν τις μούμιες, τον Τουταγχαμών, να επισκεφθούν το θρόνο του Φαραώ, να κάνουν ανασκαφές στην άμμο, να αναζητήσουν τον κρυμμένο θησαυρό και να αποκρυπτογραφήσουν τα ιερογλυφικά μέσα από τα πιο ξεχωριστά διαδραστικά παιχνίδια!

Βασικός στόχος της εκπαιδευτικής εκδήλωσης είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών και να τους δώσει με τον πιο βιωματικό τρόπο τα ερεθίσματα για μια πρώτη επαφή με την αρχαία Αίγυπτο και τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματά της.

Ζήστε την αξέχαστη αυτή εμπειρία, εξερευνήστε τον μαγικό κόσμο της αρχαίας Αιγύπτου και γίνετε και εσείς μικροί αρχαιολόγοι!

Σάββατο 12.00- 19.00

Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω

Ο Πρίγκιπας Λεμόνης και η Όμορφη Κρεμμύδω, παρά τις διαφορές τους, ερωτεύονται με την πρώτη ματιά! Στο βασίλειο ξεσπάσει μεγάλο σούσουρο! Όλοι είναι εναντίον αυτής της μεγάλης αγάπης και προσπαθούν να τους χωρίσουν! Καρότα υπασπιστές, βασιλιάς και βασίλισσα Λεμόνη, μαμά και μπαμπάς Κρεμμύδι, δεν μπορούν με τίποτα να καταλάβουν πώς γίνεται ένα λεμόνι να ερωτευτεί κρεμμύδι! Θα καταφέρει ο έρωτας αυτός να έχει ευτυχισμένο τέλος και να χορέψουμε στο γάμο τους παρέα με τον κουμπάρο κύριο μαιντανό;

Πολύχρωμα σκηνικά και κοστούμια, βιντεοπροβολές, μουσική και χορός με τα αγαπημένα μας τραγούδιασε μια παράσταση που το γέλιο και η αγάπη γεμίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων!

Info:

Κυριακή 10 Μαρτίου στις 11:30 π.μ.
Θέατρο Φαργκάνη Art, Αγ. Παντελεήμονος 10, Καμάρα
Τιμή εισiτήριου: 7 ευρώ (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ), 9 ευρώ (ΤΑΜΕΙΟ)

Ζητείται ακροβάτης για Τσίρκο

Όταν ένας ακροβάτης φεύγει από το τσίρκο, η παράσταση πάει για καταστροφή! Ποιος θα αντικαταστήσει τον καλλιτέχνη που λείπει; Μήπως εσύ;

Τα παιδιά έρχονται, αν το επιθυμούν, με τις αποκριάτικες στολές τους και μετά την παράσταση ακολουθεί χορός με τους συντελεστές!

Info:

Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5

Σάββατο 9 Μαρτίου στις 18.00

Κυριακή 10 Μαρτίου στις 17.00

Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ γενική είσοδος

Λα-λι λαλώ

Η «Γίνονται Έργα» παρουσιάζειμια παράσταση παιχνίδι αφιερωμένη στις πρώτες ανάσες, στους πρώτους ήχους , στις πρώτες λέξεις!

Τι προκαλεί τον πιο μικρό , μικρό μας άνθρωπο να ψελλίσει;

Δύο ηθοποιοί - εμψυχώτριες επί σκηνής ανασύρουν βιώματα και εμπειρίες , θυμούνται και αρθρώνουν ξανά , σαν για πρώτη φορά το πρώτο «α» .

Μια παράσταση παιχνίδι , ανάμεσα σε εικόνες , αγγίγματα ,

αισθήσεις και συναισθήματα , εκπλήξεις και ξαφνιάσματα.

Γονείς και βρέφη μαζί , εκπαιδευτικοί και βρέφη μαζί , ακολουθούν τις δυο ηθοποιούς σε ένα ταξίδι , στον ήχο και στο σώμα, στην πραγματικότητα και στη φαντασία.

Ο λόγος μας ενώνει , μας κάνει δυνατούς, φτιάχνει σχέσεις, οικογένειες , ομάδες και σχολειά. Ο λόγος φτιάχνει τα μυστικά και τις ιστορίες των μικρών παιδιών . Ο λόγος δίνει όνομα στη ζωή που τώρα ξεκινά.

Info:

Θέατρο Αυλαία, Πλατεία ΧΑΝΘ

9-10 Μαρτίου

Παραστάσεις κάθε Σάββατο 12.00πμ

Οι τιμές των εισιτηρίων :

10 ευρώ 1 ενήλικας + 1 παιδί

18 ευρώ 2 ενήλικες + 1 παιδί

24 ευρώ 3 ενήλικες + 1 παιδί

Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Το αλληγορικό παραμύθι, βασισμένο σε παραδοσιακές ιστορίες που ταξίδεψαν ανά τους αιώνες σε όλη την Ευρώπη, μιλά για την ανάγκη να δει ο άνθρωπος πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, να αγνοήσει τα υλικά αγαθά και να προσεγγίσει με ευγένεια και ειλικρίνεια τον διπλανό του προκειμένου να γνωρίσει την αλήθεια πέρα από την εικόνα. Σύγχρονο και ταυτόχρονο άχρονο και διαχρονικό, το παραμύθι της Πεντάμορφης που ανακαλύπτει την ομορφιά στο πρόσωπο ενός τέρατος διδάσκει την ευγένεια, την ανεκτικότητα και τη γενναιοδωρία. Σε έναν κόσμο καθηλωμένο από πλαστές εικόνες, επιφανειακό, που αρέσκεται στη βία και τις δυνατές φωνές, ο ψίθυρος ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, ο ειλικρινής διάλογος μπορεί να είναι η λύση;

Η ιστορία έγινε ταινία κινουμένων σχεδίων από την Walt Disney Animation Studios το 1991 γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία, ενώ το 2017 έγινε και ταινία από τη Walt Disney και την Mandeville Films.

Info:

Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5

Κάθε Κυριακή στις 11.30

Τελευταίες παραστάσεις: Κυριακή 10/3 και 17/3 στις 11.30

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ κανονικό, 8 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, ΑμεΑ και με απόδειξη μέσων μεταφοράς –ταξί λεωφορείο)

Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή

Ο μικρός Ερμής, ένα παιδί κεφάτο και δραστήριο, περνάει ώρες διαβάζοντας παραμύθια και ιστορίες για δράκους. Έχει όμως ένα τρομερό ελάττωμα: είναι ένας μοναδικός, ανεπανάληπτος και παθιασμένος ψεύτης! Με τα εξωφρενικά του ψέματα αναστατώνει καθημερινά όλους τους κατοίκους του χωριού του. Πείθει τον κουρέα να φυτέψει μια τριανταφυλλιά στο κεφάλι, προτείνει στον φούρναρη να τρώει κάμπιες και μυρμήγκια και βάζει τον ράφτη να μιλάει με φαντάσματα! Τι θα συμβεί όμως όταν μια μέρα ένα από τα ψέματά του βγει, πέρα για πέρα, αληθινό; Η ζωή του γίνεται άνω κάτω και ο μικρός Ερμής μπλέκει σε μια περιπέτεια απίστευτων διαστάσεων!

Τι είναι τελικά αλήθεια και τι ψέμα; Η παράσταση δίνει τις δικές της απαντήσεις και οι μικροί θεατές μένει να τις πιστέψουν… ή όχι! Το θεατρικό έργο της ομάδας Κοπέρνικος μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη συνέπεια των πράξεών μας, αλλά και τις συνθήκες που επιτρέπουν στο ψέμα να ανθίσει! Κύρια συστατικά του είναι το χιούμορ, η χειμαρρώδης δράση, η φαντασία και τα παιχνίδια με τα μουσικά ηχοχρώματα (ζωντανή μουσική με όργανα προπαιδείας Orff).

Info:

Θέατρο Τ, Αλ. Φλέμινγκ 16

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 12:00

Τιμή εισιτηρίου: 8€ γενική είσοδος

Ηλικίες: 2,5 έως 10 ετών

Parking: Με 3€ και την επίδειξη του εισιτηρίου σας, μπορείτε να αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο parking που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Θέατρο Τ

Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αδάμης εμπνέεται από την πιο διάσημη φράση του Σαίξπηρ: «Είμαστε φτιαγμένοι από το υλικό των ονείρων...» και ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των παιδιών, το πιο απίστευτο όνειρο, το έργο που έχει ανέβει περισσότερες φορές στον κόσμο από οποιοδήποτε άλλο, το κείμενο που αγαπούν όλοι. Η παράσταση είναι ειδικά φτιαγμένη για τα παιδιά, με μια ολοκαίνουρια διασκευή, με επταμελή θίασο και συστήνει τον σπουδαίο συγγραφέα μέσα από την ελαφρότητα ενός ψιθύρου.

Ο Πουκ, το λατρεμένο ξωτικό των παιδιών, ο γκαφατζής θίασος των Μαστόρων, τα ζευγάρια των νέων ερωτευμένων, η βασίλισσα των ξωτικών Τιτάνια με τον αγαπημένο της γάιδαρο, άνθρωποι και ξωτικά, περιπλέκονται σε μια από τις πιο αστείες ιστορίες που έχουν γραφτεί ποτέ. Μια ξεκαρδιστική διασκευή συνοδευόμενη από μαγικά σκηνικά και κοστούμια, αέρινες χορογραφίες, εξαίσιες μουσικές και τραγούδια.

Info:

Θέατρο Αυλαία, Πλατεία ΧΑΝΘ

Κάθε Κυριακή στις 11:30

Τιμές εισιτηρίων: ενηλίκων 10 €, παιδικό / ανέργων / πολυτέκνων 8 €, ομαδικό άνω των 15 ατόμων 7 €, οικογενειακό (2 ενήλικες + 2 παιδιά) 32 €

ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ:

Έξω Πάνω Μέσα Κάτω

Το Βρεφικό Θέατρο του ΚΘΒΕ παρουσιάζει τη δεύτερη παραγωγή του «Έξω Πάνω Μέσα Κάτω» σε σύλληψη ιδέας-σκηνοθεσία Κατερίνας Καραδήμα και μουσική Φοίβου Δεληβοριά.

Η νέα παράσταση-έκπληξη για βρέφη από 8 μηνών έως νήπια 4 χρόνων, η οποία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στο Βασιλικό Θέατρο, έρχεται μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Κοίτα!», που εγκαινίασε το Βρεφικό Θέατρο του ΚΘΒΕ το 2017 και παρουσιάστηκε για δύο χρονιές.

Λίγα λόγια για το έργο

Ένα μωρό, αυτή τη φορά αγόρι, ανακαλύπτει ότι μια εικόνα αλλάζει ανάλογα με την πλευρά που τη βλέπεις. Τι συμβαίνει στο πάνω και τι στο κάτω; Και τι αλλάζει στο μέσα και τι στο έξω; Ένα κουτί που καλεί το μωρό να ανέβει πάνω, για να ανακαλύψει έπειτα το κάτω. Ένας μαγικός φίλος που καλεί το μωρό να καταστρώσουν ένα σχέδιο μέσα. Και μια μαμά κι ένας μπαμπάς που αφήνουν ελεύθερο το μωρό να παίξει έξω. Κι αν το έξω φοβίζει; Κι αν το πάνω είναι πολύ πάνω; Ναι, αλλά το έξω και το πάνω έχει περισσότερη πλάκα και μαθαίνεις... Τι μαθαίνεις; Να μη φοβάσαι και να τολμάς να αλλάζεις τα πράγματα μέχρι να φτάσει η ώρα για το μεγάλο έξω.. Όταν το σπίτι γίνεται μικρό και δε σε χωράει πια!

Info:

ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, Πλ. Λευκού Πύργου
Πρεμιέρα: Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στις 12.00
Κάθε Σάββατο στις 12.00
Τιμή εισιτηρίου: 7€ (βρέφη, παιδιά, ενήλικες)

Υπηρέτης δύο αφεντάδων

Ένας Υπηρέτης, δύο Αφεντάδες. Ο Τρουφαλδίνο, ο παμπόνηρος, πολυμήχανος, γκαφατζής αλλά και συνάμα άκακος ήρωας που εκπροσωπεί τους υπηρέτες όλων των εποχών υπηρετεί, ξεγελά, πληρώνεται από δύο κυρίους και σταδιακά φτάνει να διαφεντεύει τις ζωές τους.

Μέσα από κωμικές συγκρούσεις, πάθη και περιπέτειες αναζητούνται ο έρωτας, το πάθος, η ευτυχία… αλλά κι η προσπάθεια του Υπηρέτη για επιβίωση. Κανένας δεν μπορεί να τον υποτάξει αυτόν τον ανυπότακτο Υπηρέτη παρά μόνον ο έρωτας…

Info:

Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Σάββατο 21.00 και Κυριακή 20.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Κανονικό εισιτήριο: 13 € (Θέσεις πλατείας)
Κανονικό εισιτήριο: 10 € (Θέσεις εξώστη)
Εκπτωτικό εισιτήριο: 8 € (Φοιτητικό, Άτομα άνω των 65)
Ομαδικό εισιτήριο: 7 € (για κρατήσεις 20 ατόμων και άνω) - Ομαδικές κρατήσεις, Δευτέρα με Παρασκευή

Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα

Ο κόσμος του Κρίστοφερ, ενός ιδιαίτερου αγοριού στο φάσμα του αυτισμού και το μυστήριο της δολοφονίας του σκύλου της γειτόνισσας, ζωντάνεψαν στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών και κέρδισαν το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού που, όρθιο, επευφημούσε τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης.

Ένα έργο τρυφερό και ανθρώπινο, σε μετάφραση Μαργαρίτας Δαλαμάγκα-Καλογήρου και σκηνοθεσία Ελεάνας Τσίχλη, που ανοίγει ένα παράθυρο στο θέμα της διαφορετικότητας, φέρνοντας τους νέους ανθρώπους αντιμέτωπους με θέματα όπως η διαμόρφωση της προσωπικότητας, οι διαπροσωπικές σχέσεις, η δυσκολία στην επικοινωνία και η μοναδικότητα του ατόμου.

Μια συγκινητική ιστορία που προτρέπει να δούμε τη ζωή μέσα από τα μάτια ενός παιδιού με ιδιαίτερες ικανότητες βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μάρκ Χάντον, ένα μάθημα ζωής για εφήβους, μα και ενήλικες.

Info:

Μονή Λαζαριστών, Σκηνή Σ. Καραντινός

Σάββατο, στις 17.00

Εισιτήρια: 10 ευρώ

Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου

Ένας μεγάλος περίπατος, ένα ταξίδι συναισθημάτων, ένα έργο που συνδυάζει τη σκληρή πραγματικότητα και την αγωνία της επιβίωσης με την ελαφρότητα και την αθωότητα της παιδικής ηλικίας.

Το κλασικό, βραβευμένο μυθιστόρημα της Άλκης Ζέη, της πλέον μεταφρασμένης (σε περισσότερες από 20 γλώσσες) συγγραφέα λογοτεχνικών και θεατρικών έργων για παιδιά και νέους μας μεταδίδει μηνύματα ελπίδας κι αισιοδοξίας ότι οι άνθρωποι μπορούν να τα καταφέρουν ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Info:

Βασιλικό Θέατρο, Πλ. Λευκού Πύργου

Κυριακή στις 11.00

Εισιτήρια: 10 ευρώ

Τόσο κοντά

Εσύ τι θέλεις;
Να μ’ αγαπάνε.
Τόσο απλά;
Δεν είναι και τόσο απλά.

Τέσσερα πρόσωπα εγκλωβισμένα μέσα σε ένα πλέγμα ερωτικών σχέσεων. Μια επιφανειακή εποχή, ένας κόσμος εικόνων και καταναλωτισμού. Οι σχέσεις εφήμερες, παροδικές, αναλώσιμες. Μια κοινωνία πολλαπλών επιλογών, όπου λείπει η βασική δυνατότητα για επιλογή μιας ζωής με νόημα, για επιλογή μιας σχέσης ουσιαστικής. Στο Τόσο Κοντά οι χαρακτήρες προσπαθούν να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον, να επικοινωνήσουν, να αγαπηθούν. Όποτε επιχειρούν να πούνε την αλήθεια, οι σχέσεις τους ναυαγούν.

Η δυνατότητα να έρθουν «τόσο κοντά» μοιάζει τελικά ανέφικτη.

Info:

Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών- Φουαγιέ

Σάββατο στις 21.15

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Κανονικό εισιτήριο: 13 € (Θέσεις πλατείας)
Κανονικό εισιτήριο: 10 € (Θέσεις εξώστη)
Εκπτωτικό εισιτήριο: 8 € (Φοιτητικό, Άτομα άνω των 65)
Ομαδικό εισιτήριο: 7 € (για κρατήσεις 20 ατόμων και άνω) - Ομαδικές κρατήσεις, Δευτέρα με Παρασκευή

Ελέφας

Ο «Ο Ελέφας» είναι μια κωμωδία που αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά της ελληνικής επαρχίας. Ένα φαινομενικά κοινότυπο θέμα αναπτύσσεται με ξεκαρδιστικούς διαλόγους που αποκαλύπτουν όλα τα στερεότυπα πάνω στα οποία είναι δομημένη η ελληνική κοινωνία: φαλλοκρατία, μισογυνισμός, ρατσισμός και εθνική ανωτερότητα. Ο Κώστας Βοσταντζόγλου καταφέρνει να προκαλέσει το γέλιο και, ταυτόχρονα, την αγανάκτησή μας, «κακοποιώντας» εύστοχα την ελληνική γλώσσα και προβάλλοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που είναι ριζωμένα (θαμμένα ή κρυμμένα) στις συνειδήσεις μεγάλης μερίδας του λαού μας.

Η παράσταση είναι κατάλληλη άνω των 15 ετών.

Ο Ελέφας του Κώστα Βοσταντζόγλου αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο δείγμα θεατρικής γραφής στο νεοελληνικό θέατρο καθώς συνδυάζει την θεματική της ζοφερής βαρβαρότητας ως μίας όψης των ανθρώπινων σχέσεων στην απομακρυσμένη ύπαιθρο, με τους κώδικες της κωμωδίας αλλά και με μια εξαιρετικά τολμηρή πρόταση διαχείρισης της ελληνικής γλώσσας. Το τοπικό ιδίωμα – που μπορεί να παραπέμπει στη Θεσσαλία, τη Ρούμελη ή την Ήπειρο – εναλλάσσεται με την άγρια κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας. Η ποιότητα της γλώσσας των προσώπων του έργου διαμορφώνεται με βασικά συστατικά την αμάθεια, το lifestyle, την προγονοπληξία αλλά και την φασιστική αντίληψη ως καθημερινό οικογενειακό βίωμα. Η «ελληνική παράδοση» εμφανίζεται στην παράσταση σαν ένα ψηφιδωτό μεγαλείου και φτήνειας, υποτέλειας και εξέγερσης, εγκλήματος, και κάθαρσης, σκληρότητας και λυγμών. Ο Ελέφας είναι ένα βουκολικό μιούζικαλ, ένα κωμικό συμπόσιο θανάτου.

Info:

Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών

Σάββατο 21.15

Κυριακή 20.00

ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ:

Κανονικό εισιτήριο: 13 € (Θέσεις πλατείας)
Κανονικό εισιτήριο: 10 € (Θέσεις εξώστη)
Εκπτωτικό εισιτήριο: 8 € (Φοιτητικό, Άτομα άνω των 65)
Ομαδικό εισιτήριο: 7 € (για κρατήσεις 20 ατόμων και άνω) - Ομαδικές κρατήσεις, Δευτέρα με Παρασκευή,

Καληνύχτα Μαργαρίτα

Η ιστορία του έργου είναι τοποθετημένη στα χρόνια της κατοχής, σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Η οικογένεια Περδικάρη είναι μια τυπική εικόνα της μεγαλοαστικής επαρχίας. Ο συντηρητισμός , η απληστία, η απάτη, η συνενοχή, η αμοιβαιότητα στην κοινωνική πρόσοψη και η δυσπιστία στο «εσωτερικό», τη χαρακτηρίζουν.΄Εχει διαβρωθεί από τα ίδια τα λάθη της, την αυτοϋπονόμευση της.

Αυτό το σπίτι-θεσμός θα καταρρεύσει χτυπημένο από μέσα. Η νεαρή δασκάλα, το στερνοπαίδι της οικογένειας, η Μαργαρίτα, θα πυροδοτήσει τα εκρηκτικά... Όταν η Μαργαρίτα μυείται στην αντίσταση κατά των Γερμανών, είναι ώριμη να δεχτεί την έξοδο, τη διαφυγή από το περιβάλλον της. Τα επιχειρήματά της τα βρίσκει μέσα στο ίδιο της το σπίτι."

Info:

Μονή Λαζαριστών, Σκηνή Σ. Καραντινός

Σάββατο 20.30

Κυριακή 19.00

ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ:

Κανονικό εισιτήριο: 13€ (Θέσεις πλατείας)
Κανονικό εισιτήριο: 10€ (Θέσεις εξώστη)
Εκπτωτικό εισιτήριο: 8€ (Φοιτητικό, Άτομα άνω των 65)
Ομαδικό εισιτήριο: 7€ (για κρατήσεις 20 ατόμων και άνω)

Πυρκαγιές

Στη Ζαν και τον Σιμόν, δίδυμα αδέλφια, παραδίδεται ένας φάκελος με τις τελευταίες επιθυμίες της μητέρας τους, της Ναουάλ Μαρουάν. Ανατρέποντας το παρόν των δύο παιδιών, η Ναουάλ τούς ζητά να αναζητήσουν έναν πατέρα, τον οποίο νόμιζαν νεκρό, και έναν αδελφό που δεν γνώριζαν την ύπαρξή του. Η προσωπική διαδρομή των ηρώων αποκαλύπτει, καθώς ξετυλίγεται, την τραγική ιστορική πραγματικότητα ενός εμφυλίου πολέμου. Ακολουθώντας τα δύο αδέλφια την αντίστροφη πορεία από εκείνη της μητέρας τους, έρχονται αντιμέτωπα με μια αποκάλυψη, κάτω από το βάρος της οποίας, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο.

Ο πολυβραβευμένος Λιβανοκαναδός συγγραφέας Ουαζντί Μουαουάντ με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο γραφής καταφέρνει να δημιουργήσει ένα άκρως πολιτικό κείμενο, όπου η Ιστορία συναντά τη μυθοπλασία, και ο άνθρωπος αποκαλύπτεται στην πιο «απάνθρωπη» διάστασή του, ενώ ταυτόχρονα η συγχώρεση γίνεται ο μοναδικός δρόμος για την επιβίωσή του.

Info:

Βασιλικό Θέατρο, Πλ. Λευκού Πύργου

Σάββατο 20.30

Κυριακή 19.00

ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ:

Κανονικό εισιτήριο: 13€ (Θέσεις πλατείας)
Κανονικό εισιτήριο: 10€ (Θέσεις εξώστη)
Εκπτωτικό εισιτήριο: 8€ (Φοιτητικό, Άτομα άνω των 65)
Ομαδικό εισιτήριο: 7€ (για κρατήσεις 20 ατόμων και άνω)

ΑΛΛΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Αισχύλου Ορέστ3ια

Πρόκειται για μια διαφορετική προσέγγιση της Ορέστειας, της μοναδικής σωζόμενης τριλογίας του Αισχύλου, μέσα από 500 επιλεγμένους στίχους του Αγαμέμνονα, των Χοηφόρων και των Ευμενίδων, φιλτραρισμένους από την πολυετή έρευνα σχολιαστών, φιλολόγων, δραματολόγων, όπως του Saimon Goldhill, του Albin Lesky, του F.D.H Kitto, του Νίκου Χουρμουζιάδη κ.α.

Εναλλάσσοντας διαρκώς ρόλους και ύφος, τρεις υποκριτές - σχολιαστές περνάνε άλλοτε με δραματικό και άλλοτε με απρόσμενα κωμικό τρόπο, μπροστά από τα μάτια του σύγχρονου θεατή, όλη την πλοκή και το backstage (sic!) της τριλογίας, που το 458 π. Χ. κέρδισε το πρώτο βραβείο στα Μεγάλα Διονύσια.

Info:

Θέατρο Αυλαία, Τσιμισκή 136, Πλατεία ΧΑΝΘ

Σάββατο και Κυριακή 9 και 10 Μαρτίου, στις 21:15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 10 ευρώ κανονικό, 8 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό, ομαδικό, ανέργων)

Ψευδαισθήσεις

Γραμμένο το 2011, το έργο είναι μια πολυπρισματική φιλοσοφική κωμωδία για την αγάπη και το νόημα της ζωής. Τέσσερις αφηγητές μιλούν για την ιστορία δύο παντρεμένων ζευγαριών, μια ιστορία που ξεκινά τη στιγμή του ύστατου αποχαιρετισμού και είναι γεμάτη από καταιγιστικές εξομολογήσεις που ανατρέπουν τις βεβαιότητες στις οποίες στηρίχτηκαν οι ζωές τους.

Υπάρχει αληθινή αγάπη ή είναι απλά μια ψευδαίσθηση;

Info:

Θέατρο Τ, Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16

Σάββατο 9/03, Ώρα: 21:30
Κυριακή 10/03, Ώρα 20.00

Σώστε τον μπαμπά

Πρόκειται για μία καταιγιστική κωμική ιστορία με ανατροπές και ευτράπελα, με μοναδικό στόχο να χαρίσει άφθονο γέλιο στους θεατρόφιλους της πόλης.

Ο Ανδρέας είναι ένας πατέρας που μεγαλώνει τη μονάκριβή του όσο καλύτερα μπορεί. Με μια δεσποτική μάνα που έχει άποψη για τα πάντα, μια κόρη στην εφηβεία και μια ιδιόρρυθμη σύζυγο απούσα, αγχώνεται για το μέλλον του παιδιού, για τις Πανελλαδικές εξετάσεις που πλησιάζουν απειλητικά, για τα αγόρια γύρω του που μεγαλώνουν και γίνονται παλικάρια. Δε φαντάζεται όμως πως το σύμπαν έχει πάντα έτοιμη την απάντηση στην ερώτηση "Τι χειρότερο θα μπορούσε να μου συμβεί;". Στη ζωή του μπαίνει ξαφνικά η μητέρα της κόρης του, μετά από 16 χρόνια, και φέρνει τα πάνω κάτω.

Info:

Θέατρο Αθήναιον, Λ. Βασ. Όλγας 35

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 21:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 20:30

Αρίστος

Εννέα χαρακτήρες που συνδέονται με τον Αριστείδη Παγκρατίδη, μέσα από τις χειμαρρώδεις, υποβλητικές εξομολογήσεις τους, μιλώντας διαφορετικές γλώσσες, ανάλογα με τα βιώματα, τον χαρακτήρα και τον ρόλο τους, συνθέτουν το προφίλ του “Αρίστου”.

Ο φίλος από την Τούμπα, η παραδουλεύτρα γειτόνισσα της μάνας του, ένας αχθοφόρος του λιμανιού, ο παρακρατικός δοσίλογος περιπτεράς, ένας χωροφύλακας δημοκρατικών φρονημάτων, ένας συντηρητικός αστός της παραλίας, το αφεντικό του σε ένα λαϊκό πανηγύρι, η τραβεστί Λολό και μία λαϊκή τραγουδίστρια – οι δύο έρωτες του, ερμηνευμένοι επί σκηνής από τρεις ηθοποιούς (Φιλαρέτη Κομνηνού, Μιχάλη Οικονόμου, Γιώργο Χριστοδούλου) και ένα μουσικό επί σκηνής (Κλείτο Κυριακίδη).

Οι ερμηνευτές ζωντανεύουν μια ιστορία που μεταφέρει τους θεατές στις αλάνες της Θεσσαλονίκης, στις σκοτεινές πλευρές του λιμανιού, στα υπαίθρια πανηγύρια και στα μπουζουξίδικα της παλιάς Θεσσαλονίκης, σε ένα σκηνικό χρόνο που φτάνει μέχρι το 1960 όταν γίνεται είκοσι χρονών ο βασικός ήρωας, στον οποίο όλοι αναφέρονται, που είναι ο Αριστείδης Παγκρατίδης, ο φερόμενος ως «Δράκος του Σέϊχ σου», τον οποίο ο τύπος του 1963 (Ελληνικός Βορράς) τον αποκαλούσε «νεαρό ανώμαλο».

Info:

Θέατρο Αθήναιον, Λ. Β. Όλγας 35

Σάββατο: 18.15 και 21.15

Κυριακή: 18.15 και 21.15

Εισιτήρια: 16 €, 14 € (φοιτητικό - μαθητικό - άνω των 65 ετών κλπ)

Φράγκεστάιν Τζούνιορ στο Θέατρο Ταξίδι Ονείρου

Στο πύργο που κληρονόμησε από τον πρόπάππου του ζει ο Δρ. Βίκτορ Φράνκεστάιν μαζί με την γυναίκα του Ελίζαμπεθ. Καθημερινά προσπαθεί να αποδείξει μαζί με τον πιστό υπηρέτη του Ίγκορ, ότι είναι η μεγαλύτερη ιδιοφυία που γέννησε ποτέ ο κόσμος!!! Αυτό τον έχει κάνει εμμονικό. Προσπαθεί να μοιάσει στον πρόοοοπάππου του και πειραματίζεται πάνω σ ένα ανθρωπόμορφο Τέρας, μέχρι που του δίνει ζωή!!!... Κάτι όμως δεν πάει καλά… Γιατί το Τέρας συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί;;; Τι εγκέφαλο του έφερε ο δαιμόνιος Ίγκορ;;; Τι πρόκειται να συμβεί, όταν μαθευτεί ότι έδωσε Ζωή σ ένα νεκρό κουφάρι;;; Και μάλιστα, όταν αυτό του το εγχείρημα πάρει διαστάσεις φήμης παγκοσμίως;;; Τι θα κάνει όταν θα βρεθούν στον Πύργο του, η κόρη, συγνώμη… ο γιός του Κόμη Δράκουλα, η Κριστίν και… το Φάντασμα της Όπερας; Τι ζητάνε από τον Δόκτορα;;;

Info:

Θέατρο Ταξίδι Ονείρου, Στεφ Τάττη 3

Σάββατα 9μμ και Κυριακές 8μμ (Προσέλευση μισή ώρα πριν την έναρξη)

Απαραίτητη κράτηση στο 6972.702870

Ο κατά φαντασίαν ασθενής

Η εμμονή του ότι πάσχει από σοβαρή ανίατη ασθένεια, ενώ χαίρει άκρας υγείας, οδηγεί τον ήρωα του έργου Αργκάν, σε ακρότητες, εξευτελισμό και ταπείνωση. Φτάνει στο σημείο να χάσει τον αυτοσεβασμό του, αλλά και της οικογένειας του, ενώ γίνεται πολύ εύκολο θύμα γιατρών και φαρμακοποιών που τον εκμεταλλεύονται κυρίως οικονομικά.

Προσεγγίσαμε το έργο αυτό του Μολιέρου με σύγχρονη αντίληψη στη κίνηση του σώματος και των εκφραστικών μέσων, δίνοντας μια διάσταση πολλών ταχυτήτων, αλλά και πλήθος κωμικών σκηνών.

Ο Μολιέρος, με την άπιαστη φαντασία και την εκπληκτική μεγαλοφυΐα του έπλαθε χαρακτήρες τόσο τέλειους, που πολλοί από αυτούς έμειναν παροιμιώδεις, κάνοντας τον δημιουργό τους, έναν από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς του καιρού του και της χώρας του, αλλά κάθε καιρού και κάθε χώρας.Στον ¨Κατά Φαντασίαν Ασθενή¨ ο Μολιέρος σατιρίζει και ταυτόχρονα κηρύττει τον πόλεμο εναντίον των γιατρών.

Info:

ΘΕΑΤΡΟ ΡΟ, Αριστοτέλους 23

Κάθε Σάββατο στις 21:15 & Κυριακή 20:30

Γενική είσοδος 12 ευρώ / Ανέργων / Φοιτητικό: 8 ευρώ.

Η Μικρή Μας Πόλη

Η πειραματική σκηνοθετική προσέγγιση βουτάει “την Μικρή μας Πόλη” στο σκότος και εξαιτίας του ιδιόμορφου φωτισμού καταρρίπτει τις διακρίσεις ανάμεσα σε τυφλούς και βλέποντες, διεγείροντας μοναδικά την αίσθηση της ακοής.
Ακυρώνεται ο συμβατικός φωτισμός. Οι ηθοποιοί αυτο-φωτίζονται δίνοντας έτσι στο κείμενο μια νέα διάσταση καθαρά φιλοσοφική.
Φωτίζομαι-Υπάρχω-Δημιουργώ γέφυρα επικοινωνίας με τον συνάνθρωπο μου. Το φως είναι ορατό είτε από τα μάτια είτε από την ψυχή μας κι έτσι οι ουτοπίες καταργούνται.

Η δράση του έργου διευρύνεται σε όλα τα δωμάτια του κτιρίου.
Με τον τρόπο αυτό οι θεατές, βλέποντες και μη, περιβάλλονται οπτικοακουστικά απο τα δρώμενα των ηθοποιών.
Ο βλέπων θεατής βιώνει την πρωτόγνωρη εμπειρία του σκοταδιού που χάριν των ειδικών φωτισμών αποκτά μια μαγευτική οντότητα.

Η Μικρή Μας Πόλη καταλήγει ένα αληθινό παραμύθι γεμάτο φαντάσματα- ”προϊόντα φαντασίας”, μιας άλλης διάστασης της ανθρώπινης ζωής που καλούμαστε να ανακαλύψουμε.

Info:

Bensousan Han (Εδέσσης 6, Άνω Λαδάδικα)

Σάββατο-Κυριακή 9,10 Μαρτίου στις 19.00 και στις 21.30

Είσοδος με προτεινόμενη συνεισφορα: 10 ευρώ

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων υποχρεωτικά με κράτηση

Τηλ: 6948266214

Shirley Valentine

Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή!

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια... αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν.

Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους;
Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή;
Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα...

Σίρλεϋ Βαλεντάιν η ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ.

Info:

Θέατρο Αριστοτέλειον, Εθνικής Αμύνης 2,
ΣΑΒΒΑΤΟ 09/03 18:00 & 21:15
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/03 20:00

STAND UP- ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Εκείνος κι εκείνος

O Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αντώνης Κρόμπας είναι οι ‘εκείνος κι εκείνος’, όπου σε ένα καταιγιστικό δίωρο σχολιάζουν, σατιρίζουν, υποκρίνονται, εκνευρίζουν κι ερεθίζουν το κοινό.

Του θέτουν ερωτήματα, του απαγγέλουν ποιήματα, του κάνουν τράκα χρήματα, του συγχωρούν τα κρίματα και άμα δεν έρθεις να τους δεις μπροστά σου φίλε θα το βρεις
…γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα!

Ιnfo:

Σάββατο 9 Μαρτίου
Block 33 (26ης Οκτωβρίου 33)
Έναρξη στις 22:30
Εισιτήριο: 8 euro

Διογένης Δασκάλου - Μonie & Monie Conniente

Διογένης Δασκάλου Monie & Monie Conniente.
Έρχονται με 3 (Πούφ) μέσα στο Μάρτη, Σάββατο 9 16 23.
Γιατί τα Σάββατα δεν έχουν τσέπες.

Σας περιμένουμε λοιπόν να έρθετε και να κάτσετε μαζί μας σε όποιο ΠΟΥΦ διαλέξετε και πάμε.

1.Που πάει το Πούφ όταν Πουφάει?
2.Υπάρχει Ζωή μετά το Πούφ?
3.Να Πούφ κανείς 'Η να μην Πούφ?

Κάντε κράτηση τώρα λοιπόν πριν κάνουν (Πούφ) και αυτές οι Εμφανίσεις.

Info:

Πολυχώρος Μύλου, Ανδρέου Γεωργίου 56

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ, στις 22:30

Κώστας Πρατσινάκης και τη Νόνικα Μαλκουτζή

Ένα πετυχημένο πρόγραμμα, το οποίο αγάπησε το κοινό της Θεσσαλονίκης τον περασμένο χειμώνα, θα παρουσιαστεί ξανά, την Κυριακή της Αποκριάς, στον όμορφο χώρο του CLUB στον Μύλο.
Ο Κώστας Πρατσινάκης με τη Νόνικα Μαλκουτζή και τους «Τρεις Καμπαλέρος» Κώστα Ματσίγκο κιθάρες, Σάκη Κοντονικόλα πιάνο & Παύλο Παφρανίδη μπουζούκι, θα παρουσιάσουν την μουσική παράσταση «Τραγούδια που διχάζανε…σήμερα πάνε αντάμα».

Θα ακουστούν τραγούδια από εποχές που μεσουρανούσε το ελαφρό τραγούδι, αντάμα με το αντίστοιχο λαϊκό (εποχής που το μπουζούκι οι λαϊκοί και οι ρεμπέτες, ήταν σχεδόν παράνομοι).
Παλιά το κοινό είχε χωριστεί στους ευρωπαϊστές και τους ανατολίτες και υπήρξε διχασμός στην κοινωνία, ανάλογα με τις επιλογές των τραγουδιών, που άκουγαν, και τα μουσικά στέκια που σύχναζαν.

Info:

Κυριακή 10 Μαρτίου
Μύλος Club, Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30, Ώρα έναρξης 22:30

O Tonis Sfinos στη Barbarella

Μετά την τεράστια περσινή επιτυχία, ο Tonis Sfinos επιστρέφει στο Barbarella ακόμα πιο ανατρεπτικός και γεμάτος ενέργεια. Για να μας διασκεδάσει με την μοναδική του σκηνική παρουσία και ένα σόου που θα προκαλέσει άφθονο γέλιο.

Τραγούδι, χορός και απολαυστικές ατάκες για διασκεδαστικά σαββατόβραδα στο κέντρο της πόλης.

Info:

Barbarella Live Party, Βασ. Ηρακλειου 43

Κάθε Σάββατο
Doors Open: 23:30
RSV: 2310.227.444

Δημήτρης Μπάσης & Κώστας Καραφώτης "Μία στάση εδώ στα πιο ωραία λαϊκά"

Ο Δημήτρης Μπάσης & ο Κώστας Καραφώτης συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής και παρουσιάζουν στο Vergina Theatro ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, κέφι & αυθεντικότητα.

O Δημήτρης Μπάσης με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και μεγάλες επιτυχίες σπουδαίων καλλιτεχνών με τους οποίους συνεργάστηκε επί σειρά ετών.

Παρέα με τον Κώστα Καραφώτη, έναν από τους σημαντικούς λαϊκούς καλλιτέχνες της νέας γενιάς, κάνουν "μια στάση εδώ στα πιο ωραία λαϊκά" για να μας ταξιδέψουν & να μας θυμίσουν καλλιτεχνικές στιγμές ορόσημο του παρελθόντος.

Info:

Βεργίνα Θέατρο, Regency Casino Thessaloniki
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο @21:45 μέχρι 16 Μαρτίου.
Τιμή: Από 15€ + 1 ποτό
H είσοδος στο καζίνο είναι προαιρετική & δεν απαιτείται εισιτήριο.

Melisses στο Barbarella Live

Οι MEΛISESS στη Θεσσαλονίκη!

Το εκρητικό συγκρότημα έρχεται στη BARBARELLA και ξεσηκώνει τη Θεσσαλονίκη.

Κέφι, χορός, γνωστές επιτυχίες και διασκέδαση μέχρι το ξημέρωμα, στην καρδιά της πόλης.

Info:

Barbarella Live Party, Β. Ηρακλείου 43

Κάθε Κυριακή, Doors Open: 21:30

RSV: 2310.227.444

Ο Πάνος Κιάμος στο Stage live

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, μετά από δέκα μήνες άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων στην Αθήνα αλλά και την sold out περιοδεία του στην Αμερική, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στο Stage Live της Θεσσαλονίκης.

Ο Νικηφόρος, ολοκληρώνοντας την χειμερινή του περιοδεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη και Αυστραλία έρχεται να ανεβάσει το κέφι στα ύψη με τις μεγάλες επιτυχίες του "Ξέρω τι Κάνω", "Σαν αλήτης", "Άσπρο πάτο", "Σαν τα μάτια σου" κ.α.

Η Μαλού, που πλαισίωσε τον Πάνο Κιάμο και στην περιοδεία του στην Αμερική και ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού album, δίνει το δικό της στίγμα με την σπουδαία φωνή και την φρέσκια παρουσία της.

Ο Πάνος Κιάμος στο Stage live κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Info:

Stage live, 26ης Οκτωβρίου 27

Η ώρα προσέλευσής είναι 23:30.

Κρατήσεις στο 231 056 6768

Keywords
θεσσαλονικη, μπορειτε, καθαρα δευτερα, φεστιβαλ ντοκιμαντερ, Τελετή Λήξης, παε παοκ, mediterranean cosmos, το φως, φεστιβαλ, ντοκιμαντερ, εισιτήρια, box, ΠΑΟΚ, studio, press, makedonia, euroleague, συμμετοχή, ελλαδα, γαλλια, παιδια, cosmos, αιγυπτος, θεατρο, art, info, εμφάνιση, ευγένεια, ειλικρίνεια, disney, animation, studios, films, αμεα, δραση, κθβε, συλληψεις, νέα, μυστήριο, μετάφραση, αθωότητα, lifestyle, κυριακη, sic, πανελλαδικες 2012, αχθοφόρος, δοσίλογος, καιρος, φως, club, live, party, melisses, doors, stage, αθηνα, κυπρος, εθνικη τραπεζα, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ζητειται ψευτης, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, πανελληνιες 2011, απαντησεις πανελληνιων, θεματα πανελληνιων, βασεις πανελληνιων, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, τραπεζα της ανατολης, Καλή Χρονιά, χειμερινοι προορισμοι, σχολεια, Ημέρα της μητέρας, θεμα εκθεσης 2012, Τελετή Έναρξης, πυρκαγιες, Ημέρα του παιδιού, τελος του κοσμου, σχεδιο αθηνα, Νικόλαος Κοπέρνικος, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2016, αμα, η ζωη ειναι ωραια, ητανε μια φορα, η ζωη, ξανα, κοινωνια, φεστιβαλ ντοκιμαντερ, ξωτικο, μιλα, αποκριατικες στολες, φιλοσοφικη, επιθυμιες, μετάφραση, αμεα, αυστραλια, αυτοκινητο, αυλαια, γυναικα, εθνικη, εικονες, ηθοποιοι, θαλασσα, θεμα, θιασος, κθβε, μητερα, μουσικη, μπασκετ, μυρμηγκια, μωρο, ντοκιμαντερ, ξωτικα, ομορφια, ονειρο, οροσημο, παιχνιδια, ποιηματα, προγραμμα, ρατσισμος, τραγουδια, φως, χορος, ψεμα, ψεματα, ωρα, αγαπη, αγορα, αγωνες, αγωνια, αθηναιον, αθωότητα, αλεξ, αμερικη, ανθρωπος, αναπηρια, απιστευτο, αποκαλυψη, απληστια, απλα, αρχαια, αφορμη, αχθοφόρος, βιωμα, βρισκεται, γελιο, γεφυρα, γεωργιου, γινει, γινεται, γινονται, γλωσσα, γνωριμια, δευτερα, διδυμα, δυναμη, δυνατοτητα, δημος, δικη, δοσίλογος, δωσει, δρομος, δρωμενα, δειγμα, διημερο, διωρο, δωματια, εγινε, εγχειρημα, ευκαιρια, ευκολο, αιθουσα, ευρω, ειλικρίνεια, ειλικρινης, υπαρχει, εκθεσεις, εκρηκτικα, εμειναν, εμμονη, ενεργεια, εμφάνιση, εξετασεις, επικοινωνια, εποχη, εποχες, επιτυχια, ερευνα, ερθετε, ερμης, ερχεται, ερχονται, ετων, ευρωπη, ζευγαρια, ζωη, ζητα, ζωης, ιδια, ιδιο, εικοσι, υφος, θεσσαλια, ιγκορ, ιδιοφυια, εικονα, ηχο, καλογηρου, εκδοσεις, κιθαρες, κειμενο, κινηση, κυρια, κιαμος, κοπερνικος, κοστουμια, κωμωδια, λαθη, λεμονι, λειπει, λογια, μαμα, ματια, μηνυματα, μηνες, μυστήριο, μιουζικαλ, μικρο, μπουζουκι, μυθιστορημα, μυστικα, νοημα, νηπια, ξημερωμα, παντα, οικογενεια, ομορφη, ονομα, παραμυθια, παιδι, παιδια, παε παοκ, παθος, παμε, παρουσιαση, περιβαλλον, πιανο, ποιοτητα, πλακα, πολωνια, πριγκιπας, ψυχη, πυραμιδες, πωλησεις, ρολο, σαιξπηρ, σαββατο, συζυγο, σειρα, συλληψη, συμμετοχή, σκηνοθεσια, σωμα, σοου, σπιτι, στιγμα, συγχρονο, συμπαν, σχεδιο, τυπος, τοιχος, τιτανια, τουρκια, το φως, τραγουδιστρια, τριημερο, φαντασματα, φαντασια, φεστιβαλ, φιλε, φυσικα, φτανει, φλεμινγκ, φοβασαι, φωνη, φορα, χαθηκε, χιουμορ, ψηφιδωτο, ωρες, αφεντικο, αγορια, αγορι, αγωνες μπασκετ, αιωνες, animation, ανω κατω, art, box, club, cosmos, δημητρης, disney, doors, εμφανισεις, ερωτες, ετοιμη, ευγένεια, φακελος, films, γινετε, γλωσσες, γυαλινο, ηπειρο, ηρωας, χωρα, ιδιαιτερο, καρδιες, καρδια, κωδικες, κωστας, κυριακη, λεμονης, lifestyle, makedonia, mediterranean cosmos, μοιαζει, μπροστα, ομαδες, οργανα, παιχνιδι, press, party, studio, studios, σκηνη, σκηνικα, stage, ταξιδι, τουμπα, τρωει, θεματα, υγειας, υλικα, υλικο, βιωματα, χορογραφιες
Τυχαία Θέματα