Πατουλίδου: Εάν δεν στηρίξουμε το δρομολόγιο προς Κυκλάδες, Σποράδες και Κρήτη, τότε να μην κλαιγόμαστε ότι η Θεσσαλονίκη είναι απομονωμένη

Την άποψη ότι θα πρέπει να στηριχθεί από τον κόσμο το δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη για Σποράδες, Κυκλάδες και Κρήτη, εξέφρασε η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

«Θα παλέψουμε να μην σταματήσει το δρομολόγιο. Όσο περισσότερος κόσμος το γνωρίζει,

τόσο καλύτερα θα είναι», τόνισε στον Αlpha 96,5 με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια των θαλάσσιων δρομολογίων.

Παράλληλα η κ. Πατουλίδου, εκτιμά ότι το βασικό ζητούμενο είναι η νέα ακτοπλοϊκή γραμμή να παραμείνει για περισσότερο από τον έναν χρόνο τον οποίο προβλέπει η συμφωνία του ιδιώτη με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Μάλιστα η αντιπεριφερειάρχης της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης διαμηνύει πως «Εάν δεν το στηρίξουμε όλοι, τότε να μην κλαιγόμαστε ότι η Θεσσαλονίκη είναι απομονωμένη», σχολιάζοντας καταγγελίες πολιτών την περσινή καλοκαιρινή περίοδο πως ορισμένοι τουριστικοί πράκτορες πουλούσαν στους Θεσσαλονικείς πακέτα με ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις Σποράδες από το Βόλο και όχι από τη Θεσσαλονίκη, παρότι η πόλη είχε δρομολόγια για τα εν λόγω νησιά.

Τέλος, η κα. Πατουλίδου ανέφερε, «δεν ήταν οι 50 άνθρωποι που έχουνε καράβια, όπως ενδιαφέρονται για παράδειγμα για Αθήνα-Αίγινα. Δεν είχαμε τους 50 πλοιοκτήτες, αλλά και αυτοί που ήρθαν ο σκοπός είναι να είναι με τέτοιο τρόπο δεμένοι δελεαστικά για να μείνουν.»

Keywords
Τυχαία Θέματα