Πλατέλλας: Έχει λείψει από την Super League ο Άρης

Για το συμβόλαιο του με τον Άρη, τον ερχομό του Πάκο Ερέρα και το στυλ που θέλει να δώσει στη ομάδα, αλλά και τον κόσμο της ομάδας, μίλησε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, Βαγγέλης Πλαττέλας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Libero 107,4 FM και την εκπομπή AllAboutARIS On Air:

Για την κατάσταση των συζητήσεων σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Είμαστε κοντά. Ελπίζω ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχει

τελειώσει το θέμα. Πιστεύω να τελειώσουμε με το καλό».

Για το νούμερο στην φανέλα του:

«Το 17 το πήρα γιατί έκανα με αυτό τα πρώτα μου βήματα στην Καλλιθέα. Συνήθως, είχα το 11 αλλά επειδή ήρθα στον Άρη στο τέλος, δεν ήταν διαθέσιμο και πήρα το 17. Δεν παίζουν ρόλο τα νούμερα».

Για τον Ερέρα και το επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου του:

«Τον έχω ακουστά σαν προπονητή, έχω ακούσει κάποια καλά λόγια για αυτόν αλλά δεν τον έχω ζήσει. Είναι σημαντικό για εμάς τους επιθετικούς ότι παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα κάνουμε αυτή την ομάδα που θα πετύχει τους στόχους της, γιατί ο Άρης έχει λείψει από αυτή τη κατηγορία και από τους στόχους που πάντα είχε.

Σίγουρα είναι σημαντικό να παίζεις επιθετικό ποδόσφαιρο γιατί θα έρχεται η μπάλα πιο γρήγορα μπροστά και με τους ανάλογους παίκτες που θα πάρει η ομάδα, θα γίνεις καλύτερος».

Για την επιστροφή του ίδιου στη Superleague και το αν έχει κάποιο ανοιχτό "στοίχημα":

«Πρώτα ο θεός να υπογράψω. Σίγουρα έχω στόχους. Το βασικό για εμένα είναι να διακριθεί η ομάδα και εγώ να διακριθώ μέσα από αυτή. Είναι σημαντικό να διακριθείς μέσα από μια μεγάλη ομάδα και θα δουλέψω σκληρά για να τα καταφέρω. Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ γιατί αλλιώς δεν ζεις κιόλας. Είναι σημαντικό να έχεις όνειρα και αν αξίζεις θα τα καταφέρεις».

Για την προετοιμασία που θα κάνει φέτος με τον Άρη:

«Είναι πολύ σημαντικό γιατί εγώ πέρσι ξεκίνησα με τον Ατρόμητο, έκατσα κάποιες μέρες εκτός και στη συνέχεια έκανα μίνι-προετοιμασία με τον Άρη. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής. Είναι πολύ σημαντικό να είναι δίπλα σου σε δύσκολες στιγμές. Ήρθα ως τελευταία μεταγραφή και ήταν σημαντικό και για εμένα αλλά και για την ομάδα».

Για το χειροκρότημα του κόσμου:

«Το χειροκρότημα και η αγάπη του κόσμου, δεν ξεπληρώνεται ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου. Είναι μεγάλη χαρά μέσα στο παιχνίδι. Είναι ανατριχιαστικό να με χειροκροτάει ο κόσμος είτε στα κόρνερ, είτε να χαίρετε που με βλέπει έξω από το γήπεδο. Είναι ότι πιο σημαντικό για την ψυχολογία ενός αθλητή. Αυτός δίνει το 100% για να τους κερδίσει αλλά και για να κάνει το καλύτερο για την ομάδα».

Για την καλύτερη ατμόσφαιρα που συνάντησε φέτος:

«Μια ωραία ατμόσφαιρα ήταν με την Μπόκα Τζούνιορς. Το χαρήκαμε όλοι. Έχει λείψει από τον κόσμο του Άρη αλλά και από την Ελλάδα. Έχει λείψει από έναν κόσμο που διψάει για ποδόσφαιρο».

Για το αν η αλλαγή επιπέδου θα τον κάνει καλύτερο ποδοσφαιριστή:

«Σίγουρα δεν πρέπει να σβήνουμε τίποτα από ότι έχει γίνει τη προηγούμενη σεζόν γιατί είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που καταφέραμε και δεν το έκαναν όσοι ήταν εδώ νωρίτερα. Αλλά, μέσα από αυτούς που θα έρθουν γίνεσαι και εσύ καλύτερος».

Για τις αντιδράσεις του μέσα στο γήπεδο:

«Κάποιες φορές ξεφεύγουμε γιατί οι παλμοί είναι πολύ υψηλοί. Θα "φας" μια, δυο, τρεις αλλά κάποια στιγμή θα αντιδράσεις. Μέσα στο παιχνίδι είναι φυσιολογικό αυτό».

Για την χρησιμοποίηση του ως δεκάρι και ποια είναι η αγαπημένη του κίνηση:

«Σε κάποια παιχνίδια ήμουν καλός και σε κάποια παιχνίδια ήμουν κακός αλλά με βοήθησε σε κάποια παιχνίδια. Έπαιρνα την μπάλα μόνος μου πιο εύκολα αν έκανα την σωστή κίνηση. Μου αρέσει όμως να παίρνω τη μπάλα απ' έξω και να τρέχω προς την περιοχή.

Οι άμυνες δεν είναι τόσο κλειστές στη Superleague και βρίσκεσαι ένας εναντίον ενός με τον αμυντικό. Μου αρέσει περισσότερο με ανάποδο πόδι. Με έχει βοηθήσει πολύ αυτό και μπορώ να βοηθήσω και εγώ την ομάδα μου».

Για την παρουσία του με την Εθνική:

«Είναι ένα σημαντικό κατόρθωμα να φοράει ένας ποδοσφαιριστής την φανέλα της Εθνικής. Θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής να καλείται στην Εθνική ενώ έχει κάνει μια καλή πορεία με την ομάδα του».

Για το φετινό μουντιάλ:

«Υποστηρίζω την Αργεντινή. Άμα δεν μπορεί να κερδίσει την Ισλανδία, είναι ένα θεματάκι. Βλέπω στον τελικό την Γαλλία όμως, αλλά είναι δύσκολη επιλογή».

Keywords
Τυχαία Θέματα