Πρίγιοβιτς: Χαρούμενος και αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, θέλω να μείνω πολλά χρόνια

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς εξέφρασε τη χαρά του που ανανέωσε το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ότι θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα του θα πάρει το Κύπελλο.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά όσα είπε στην cosmote tv μετά τον πρώτο ημιτελικό

του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (1-3) στη Νέα Σμύρνη:

Για το γεγονός ότι έφτασε τον ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Σάχοβ στο Κύπελλο:

"Χαίρομαι. Είναι στόχος που θέλουμε να πετύχουμε και οι δύο. Πιέζει ο ένας τον άλλο για να δούμε ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα στο τέλος".

Για τα 20 γκολ που έφτασε μέσα σε λίγες συμμετοχές:

"Είμαι χαρούμενος αρχικά για τη νίκη, ήρθαμε εδώ για να τελειώσουμε με την πρόκριση. Είμαι χαρούμενος για τα 20 γκολ γιατί η ομάδα με βοηθάει. Αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο είναι καθρέπτης για το τι συμβαίνει στην ομάδα".

Για το αν το 1-3 προϋποθέτει αλλαγές ενόψει της ρεβάνς:

"Πιστεύω ότι εμείς θα πάρουμε το Κύπελλο. Πιστεύω στην ποιότητα της ομάδας. Δεν υποτιμώ καμία ομάδα βέβαια. Θεωρώ ότι θα παίξουμε σε όλα τα ματς για νίκες".

Για το αν οι απανωτές νίκες είναι προϊόν δουλειάς, ομοιογένειας, συνοχής ή αποδυτηρίων:

"Από το ξεκίνημα της σεζόν τα κομμάτια του παζλ έχουν ενωθεί πολύ καλά. Ήρθαν οι νέοι παίκτες και έδεσαν και αυτοί με την υπόλοιπη ομάδα. Σε κάθε ματς είμαστε καλύτεροι και καλύτεροι. Νιώθουμε όλοι ως οικογένεια".

Για το τι είπε στην ομάδα ο Λουτσέσκου πριν από το ματς:

"Για τον προπονητή η τακτική είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς. Όπως είπα και πριν, συνεργαζόμαστε όλοι πολύ καλά στην ομάδα. Προσπαθούμε να αποτυπώσουμε τις ιδέες του και τη στρατηγική του στο γήπεδο. Αυτές οι διαδοχικές νίκες που έχουμε κάνει δείχνουν ότι τα πάμε πολύ καλά".

Για την πρόταση από την Κίνα που δεν αποδέχτηκε:

"Είμαι χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης έδειξαν δύναμη και δυνατότητα γι' αυτή την κατάσταση. Πράγματι υπήρξε ενδιαφέρον, αλλά αυτό τελείωσε. Τώρα είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ. Είμαι προετοιμασμένος να μείνω για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ίσως μια άλλη ομάδα να αντιδρούσε διαφορετικά σε αυτήν την πρόταση. Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα