Σλαφτσάκης: Θα δώσω το 110% για τον Άρη

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Άρη Διαμαντής Σλαφτσάκης, μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» αλλά και τη συμβολή του Βαγγέλη Αγγέλου στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena 89,4 FM:

Για τον κόσμο του Άρη: «Μακάρι να έχουμε πολύ καλή χρονιά. Άλλο το αίσθημα να σε επιδοκιμάζει αυτός ο κόσμος κι άλλο να σε αποδοκιμάζει.

Δεν έχω νιώσει να παίζω με την φανέλα του Άρη, όμως μιλώντας με συμπαίκτες μου στην εθνική έχω πάρει μια ιδέα. Εύχομαι να μας στηρίξει ο κόσμος σε αυτήν την προσπάθεια που θα κάνουμε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στο Άρη: «Μετά τις τωρινές εξελίξεις θεωρώ πως είμαι ευχαριστημένος για την απόφασή μου. Έχει διαφορετική σημασία η μεταγραφή μου στον Άρη, μου δίνει άλλο κύρος. Θα δώσω το 110% των ικανοτήτων μου για να πάει καλά η ομάδα και να πετύχει τους στόχους της».

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου: «Δεν σας κρύβω ότι η παρουσία του κόουτς και ο τρόπος με τον οποίον με προσέγγισε, έπαιξε μεγάλο ρόλο. Είναι παντού ο Αγγέλου. Πρέπει να αποδεχθούμε τους ρόλους μας για το καλό της ομάδας. Ο κόουτς για να φτάσει σε σημείο να πάρει τηλέφωνο κάποιον, σημαίνει ότι κάτι έχει δει. Δεν είναι απλά μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα, αλλά σε βάθος χρόνου η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Δεν περιμέναμε ότι θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία τόσο νωρίς. Αυτήν είναι η δουλειά μας όμως. Πρέπει να φανούμε έτοιμοι, αντάξιοι των προσδοκιών κι ο κόσμος του Άρη να δει πως είμαστε έτοιμοι».

Για τους στόχους που έχουν τεθεί: «Είναι πολύ νωρίς να πούμε τους στόχους μας από τώρα. Τα παιδιά γνωρίζουν που έρχονται, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Είναι θετικό πιστεύω αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα