Στη συγκέντρωση των ενστόλων στη Θεσσαλονίκη Ζέρβας και Νοτοπούλου (ΦΩΤΟ)

Τη στήριξη τους στα αιτήματα των ένστολων, οι οποίοι πραγματοποίησαν κινητοποίηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξέφρασαν οι Κωνσταντίνος Ζέρβας και Κατερίνα Νοτοπούλου.

Τόσο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης όσο και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση των ένστολων στην

πλατεία Λευκού Πύργου.

Κατά τον χαιρετισμό του στη συγκέντρωση ο κ. Ζέρβας αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η ασφάλεια για τις ζωές των πολιτών.

«Συνήθως λέμε ότι πρώτα από όλα είναι η υγεία, αλλά εγώ θα σας πω κάτι άλλο. Αν δεν έχουμε Ασφάλεια, και την υγεία μας να έχουμε δεν θα μπορούμε να βγαίνουμε ούτε έξω από τα σπίτια μας και ακριβώς αυτό είναι που υπηρετείτε όλοι εσείς.

Ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόσο εγώ όσο και το δημοτικό συμβούλιο αλλά και η διοίκηση του δήμου έχουμε ψηλά το αίσθημα της ασφάλειας και της πολιτικής προστασίας. Θέλουμε τα σώματα ασφαλείας συμμάχους στην προσπάθεια να έχουμε ένα ασφαλές Περιβάλλον, μια πόλη με ευταξία.

Η πόρτα του δημαρχείου είναι ανοιχτή για όλους εσάς.

Ξέρω ότι κάνετε ένα επικίνδυνο επάγγελμα σε δύσκολες συνθήκες και με όσες δυνάμεις έχω θα είμαι δίπλα σας για να στηρίξω σε κάθε επίπεδο τη διάθεση που έχετε, τον κοινωνικό ρόλο που παίζετε», ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Βρίσκομαι εδώ εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία χαιρετίζοντας τον μεγάλο αγώνα σας για αξιοπρεπή ζωή για εσάς και τις οικογένειές σας, για καλύτερες συνθήκες εργασίας, για τη γενικότερη αναβάθμιση του εργασιακού- υπηρεσιακού σας στάτους», σημείωσε από την πλευρά της η κ. Νοτοπούλου.

Παράλληλα εξήρε τις θυσίες και τον επαγγελματισμό των σωμάτων ασφαλείας λέγοντας πως βοήθησαν σημαντικά στο να βαδίσει η χώρα τον δύσκολο δρόμο της εξόδου από τα μνημόνια.

Ακόμα εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως εργαλειοποιεί τα σώματα ασφαλείας και τα χρησιμοποιεί για επικοινωνία.

Τέλος η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κατηγόρησε την κυβέρνηση, πως υποβαθμίζει το επαγγελματικό επίπεδο με την παράκαμψη των πανελλήνιων εξετάσεων μέσα από την προκήρυξη για τους ειδικούς φρουρούς και τόνισε πως οι ενέργειες αυτές είναι ανησυχητικές.

Να σημειωθεί πως στη συγκέντρωση των ενστόλων βρέθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα