Τα νέα πρόσωπα που εκλέγονται βουλευτές σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης

Έντεκα είναι τα νέα πρόσωπα που εκλέγονται βουλευτές σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.

Στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης εκλέγονται οι: Στράτος Σιμόπουλος Άννα Ευθυμίου, Δημήτριος Κούβελας, Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης και ο Απόστολος Αβδελάς

Στη Β’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης εκλέγονται οι:

Δημήτρης Βαρτζόπουλος, η Θεοδώρα Αυγέρη, ο Κωνσταντίνος Χήτας, ο Λεωνίδας Στολτίδης και η Κωνσταντίνα Αδάμου

Σημειώνεται ότι εάν ο κ. Βαρουφάκης δεν επιλέξει την έδρα της Θεσσαλονίκης, βουλευτής εκλέγεται και η Σοφία Φουντουκίδου.

Δείτε τα βιογραφικά τους:

Α’ Θεσσαλονίκης

ΝΔ

Στράτος Σιμόπουλος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1959 και είναι μικρασιατικής καταγωγής. Γονείς του ήταν ο έμπορος στη λαχαναγορά, Γιώργος Σιμόπουλος, από τα Πορρόια Σερρών και τον Μικρόκαμπο Κιλκίς και η Δέσποινα Σιμοπούλου από την Μικρή Βόλβη. Μεγάλωσε στην περιοχή της παλιάς λαχαναγοράς, δίπλα στο Διοικητήριο. Μετά τα μαθητικά του χρόνια- στο 58ο δημοτικό σχολείο και το 4ο γυμνάσιο αρρένων-φοίτησα στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Από το 1985, μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων, ασκεί το επάγγελμα του μηχανικού. Είναι συνιδρυτής τεχνικής εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή ιδιωτικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι, μεταξύ άλλων, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Ιωνικής Εστίας, της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος και του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μηχανολόγων- Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος. Υπήρξε επί μια δεκαετία ποδοσφαιριστής της ομάδος «Τρίτων Βόλβης» και θήτευσε ως αντιπρόεδρος των αθλητικών συλλόγων «ΠΑΟΔ» και «Μακεδονικός Νεαπόλεως».

Διετέλεσε αναπληρωτής γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας. Από τον Αύγουστο του 2012 έως τον Δεκέμβριο του 2014 διετέλεσε γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Έχει συγγράψει ένα βιβλίο με τίτλο «πολιτιkey».

Είναι παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Ρουμπίνη Παπανικοπούλου, με την οποία έχουν έναν γιο, τον Γιώργο, με σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και μεταπτυχιακό στο International Management που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Συμμετείχε στις προηγούμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

Άννα Ευθυμίου

Γεννήθηκε στα Γρεβενά και από το 1990 μέχρι σήμερα ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας της, Ταξιάρχης, είναι συνταξιούχος καθηγητής φιλόλογος και κατάγεται από τον Πύργο Ιθώμης Καρδίτσας. Η μητέρα της, Ελένη, είναι συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, κατάγεται από το Σπήλαιο Γρεβενών και έχει βλάχικες ρίζες από τη Σαμαρίνα, ενώ ο αδερφός της, Γιώργος, είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών και συνιδρυτής της νεοφυούς εταιρείας Infoscope Hellas. Είναι παντρεμένη με το Γιώργο Μάνο, Ηλεκτρονικό Μηχανικό & Μηχανικό Υπολογιστών, και πρόσφατα έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Χρήστο. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ.

Από την άνοιξη του 2004 ασκεί το επάγγελμα της μάχιμης δικηγορίας στη Θεσσαλονίκη. Από το Σεπτέμβριο του 2005 έως τον Ιούνιο του 2009 εργάστηκε προσφέροντας τις υπηρεσίες της οικειοθελώς ως δικηγόρος και στο γραφείο νομικής στήριξης των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Από το έτος 2008 διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη με ιδιαίτερη ενασχόληση σε θέματα Διοικητικού, Εργατικού και Αστικού Δικαίου. Από τον Ιανουάριο του 2007 έως το Σεπτέμβριο του 2010 προσέφερε παράλληλα τις υπηρεσίες της από τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Από τον Ιανουάριο του 2011 έως και τον Αύγουστο του 2014 ήμουν Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας». Στις εθνικές εκλογές του 2012 τοποθετήθηκε στη θέση της εκπροσώπου της Ν.Δ. στα Μ.Μ.Ε. Β. Ελλάδος. Στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ως υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης και έλαβα 11. 491 ψήφους. Στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ως υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με το σύστημα της λίστας στην 8η θέση.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Οργάνωσης με την επωνυμία «Νέοι Ευρωπαίοι Οργανωμένοι Ικανοί» και διακριτικό τίτλο «Ν.Ε.Ο.Ι.». Είναι μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και της Χ.Α.Ν.Θ., στη UNICEF, του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο, στο Σύλλογο «Αντικαρκινική Εταιρεία Β. Ελλάδος» και στον Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα». Αρθρογραφεί τακτικά σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστολόγια.

Δημήτριος Κούβελας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάζοται ως μάχιμος δικηγόρος εδώ και 26 χρόνια.

Έχει σπουδάσει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Διεθνές Εμπόριο στο πανεπιστήμιο Βρυξελλών ULB και Ανώτερες Ευρωπαϊκές Νομικές Σπουδές στο Κολέγιο της Ευρώπης στην Μπρυζ του Βελγίου.

Έχει εργαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο, ενώ έχει και διδακτική εμπειρία στο ευρωπαϊκό δίκαιο.

Υπηρέτησε τον αυτοδιοικούμενο ασφαλιστικό φορέα των Δικηγόρων Θεσσαλονίκης ως εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας για πολλά χρόνια μέχρι την ενσωμάτωσή του με άλλα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Από το 2014 είναι αντιπρόεδρος και μέλος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο - δικηγόρο Εύα Τσουκαλίδου και έχουν 3 παιδιά.

ΣΥΡΙΖΑ

Κατερίνα Νοτοπούλου

Η Κατερίνα Νοτοπούλου είναι 30 ετών και είναι από τη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε Ψυχολογία στο Α.Π.Θ. και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας του ΠΑ.ΜΑΚ. Ειδικεύθηκε στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το θέατρο.

Ήταν μέλος των Δομών Αλληλεγγύης - στα χρόνια της κρίσης - και συμμετείχε σε καμπάνιες Αλληλεγγύης για τους συμπολίτες που διαμένουν στο εξωτερικό. Συμμετείχε ενεργά στα κινήματα Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Εργάζεται από τα δεκαοχτώ της. Αρχικά ως πωλήτρια, ως γραμματέας στη συνέχεια ως δασκάλα αγγλικής σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου εργάστηκε ως ψυχολόγος σε κοινωνικές δομές και εθελοντικά σε Μ.Κ.Ο.

Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται από το 2010 ως μέλος της παράταξης «Θεσσαλονίκη-Ανοιχτή πόλη» και το 2014 διετέλεσα εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης.

Το 2016 ανέλαβε προϊσταμένη στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη. Από το Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019 διετέλεσε Υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης).

Χρήστος Γιαννούλης

Ο Χρήστος Γιαννούλης γεννήθηκε το 1968 στην Κατερίνη, τόπο γέννησης και των γονιών του, Γιάννη Γιαννούλη και Νέλλης Γιαννούλη. Εργάστηκε από πολύ νεαρή ηλικία στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης με αφετηρία την ιδρυτική ομάδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου της Κατερίνης, την Άνοιξη του 1986.

Η επαγγελματική του σχέση με τη Δημοσιογραφία συνεχίστηκε με την έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Γεγονότα», ένα πρότυπο εγχείρημα πολυσέλιδης και πολύχρωμης τοπικής εφημερίδας. Το 1995, παράλληλα με τις συνεργασίες στον έντυπο τύπο, εργάστηκε στον Τηλεοπτικό Σταθμό «Δίον Τηλεόραση», παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την ενημερωτική εκπομπή «Επί της Ουσίας». Ο ίδιος τίτλος χρησιμοποιήθηκε εν συνεχεία στην πολυετή καθημερινή συνεργασία του με την εφημερίδα «Ολύμπιο Βήμα» και την «Ερμής Τηλεόραση». Εργάστηκε ως ανταποκριτής του «Αγγελιοφόρου», του «Αγγελιοφόρου της Κυριακής» και της ΕΡΤ 3 με έδρα την Κατερίνη, καλύπτοντας την ειδησεογραφία αλλά και την ανάδειξη προβλημάτων και πρωτοβουλιών του Νομού Πιερίας.

Το 2001 εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό της ΕΡΤ 3 στη Θεσσαλονίκη όπου και εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης, παρουσιαστής ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας- Θράκης από το 2000, ενώ το 2011 εξελέγη και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό, Μαρία Αμανατίδου, κι έχουν έναν γιο, τον Πάρη.

Ελληνική Λύση

Απόστολος Αβδελάς

Ο Απόστολος Αβδελάς κατάγεται από τις Σέρρες και μένει στη Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1956.

Είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.

Ήταν αθλητικός συντάκτης στον Αγγελιοφόρο. Έχει τρία παιδιά.

Σημειώνεται ότι είναι σε εκκρεμότητα η απόφαση του επικεφαλής του ΜΕΡΑ25, Γιάννη Βαρουφάκη αν θα επιλέξει την έδρα της Θεσσαλονίκης. Αν δεν επιλέξει την έδρα της Θεσσαλονίκης, βουλευτής εκλέγεται η διδάκτωρ στα Social Robotics, Σοφία Φουντουκίδου.

Β’ Θεσσαλονίκης

ΝΔ

Δημήτρης Βαρτζόπουλος

Γεννήθηκε το 1957, γιος του Χρυσοστόμου, βιοτέχνη, και της Φανής Λιχριδά, φιλολόγου με καταγωγή από το Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.

Είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Μαυρομάτη, Νοσηλεύτρια ΤΕ και έχει τρία παιδιά, τον Αλέξανδρο, δικηγόρο, τον Χρυσόστομο, φοιτητή και την Δανάη, μαθήτρια.

Τελείωσε με Άριστα (19 9/10) το Β’ Γυμνάσιο Αρρένων Καβάλας, πέρασε πρώτος στην Ιατρική ΑΠΘ το 1975, υπήρξε υπότροφος του ΙΚΥ καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών και αποφοίτησε με Άριστα (9) το 1981. Ειδικεύθηκε στην Ψυχιατρική και Ψυχοθεραπεία στις Πανεπιστημιακές Κλινικές της Βόννης και Κολωνίας και ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Βόννης του 1990. Υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης Πανεπιστημιακών Κλινικών του ΑΠΘ επί σειράν ετών. Εργάσθηκε και εργάζεται ως ιδιώτης Ψυχίατρος και Επιστημονικός Υπεύθυνος ιδιωτικής Ψυχιατρικής Κλινικής.

Μιλά Γερμανικά, Αγγλικά και λίγα Γαλλικά. Ασχολήθηκε με το φοιτητικό συνδικαλισμό, την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, την ΟΝΝΕΔ και ανέλαβε θέσεις ευθύνης σε όλα τα επίπεδα Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας (Πρόεδρος Τοπικής, Πρόεδρος Νομαρχιακών, Πρόεδρος Διοικούσης Θεσσαλονίκης, αναπληρωτής Γραμματεύς Πολιτικού Σχεδιασμού). Πολιτεύθηκε στην Β’ Θεσσαλονίκης από το 1993 έως το 2000. Στην Δημόσια Διοίκηση θήτευσε ως Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας από το 2004-2009. Υπηρέτησε ως Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Κυβέρνηση Παπαδήμου το 2011-2012. Το 2012 ορίσθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά να ιδρύσω την Γενική Γραμματεία Συντονισμού της Κυβέρνησης, της οποίας υπήρξα επικεφαλής για περίπου 2,5 χρόνια, οπότε παραιτήθηκε, για να πολιτευθεί στη Β’ Θεσσαλονίκης. Στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 κατατάχθηκε τρίτος με 18.000 σταυρούς (πρώτος επιλαχών).

ΣΥΡΙΖΑ

Θεοδώρα Αυγέρη

Η Θεοδώρα (Δώρα) Αυγέρη είναι δημοσιογράφος της ΕΡΤ3.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1973. Το πατρικό της σπίτι βρίσκεται στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, τα παιδικά της χρόνια ταξιδεύουν στο χωριό της μητέρας της, το Νέο Εράσμιο Ξάνθης, που έφτιαξαν πρόσφυγες από την Ανατολική Θράκη. Στο 4θέσιο σχολείο του τελείωσε το δημοτικό, στην Ξάνθη το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Το 1990 εισήχθη στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, πήρε το πτυχίο το 1994 και μιλά τρεις γλώσσες.

Έχει master από το Τμήμα Δημοσιογραφίας & Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του ΑΠΘ, στην κατεύθυνση «Επικοινωνία και Πολιτισμός».

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια της καθημερινής, ενημερωτικής, τηλεοπτικής εκπομπής, «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» της ΕΡΤ3.

Η δημοσιογραφική της πορεία απαρτίζεται από 24 χρόνια μάχιμης δημοσιογραφίας στις εφημερίδες «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», σε περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς, στο «tvxs.gr», από εκατοντάδες ώρες ερευνών και τηλεοπτικών εκπομπών στην ΕΡΤ3 («ΑΡΧΕΙΟ», «ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», «ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ» κ.λ.π.). Στο επίκεντρό τους, η Θεσσαλονίκη, η ελληνική περιφέρεια και διασπορά, η ιστορία, η πολιτική, η κοινωνία, η καθημερινότητα, ο άνθρωπος.
Αναγνώριση της κοινωνικής και δημοσιογραφικής συμβολής της αποτελούν βραβεύσεις και διακρίσεις της από φορείς και οργανώσεις. Για την ενασχόλησή της με τα προβλήματα, τις ιδιαιτερότητες και τον πολιτισμό της Γεωργιανής διασποράς στην Ελλάδα, το 2017 έλαβε στην Τιφλίδα της Γεωργίας το βραβείο «Georgian Diaspora Awards 2017» στην κατηγορία «Foreign Friend of Georgia».

Από το 1998 ζει και είναι δημότισσα του δήμου Θερμαϊκού. Είναι κάτοικος της Ν. Κερασιάς, ένα μικρό- επίσης προσφυγικό- χωριό, πολύ κοντά στη Ν. Μηχανιώνα.
Είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Κάντερ-Μπαξ.

Ελληνική Λύση

Κωνσταντίνος Χήτας

Ο Κώστας Χήτας γεννήθηκε στη Γερμανία, κατάγεται από την Ήπειρο και μένει στη Θεσσαλονίκη εδώ και 25 χρόνια.

Εργάζεται εδώ και 26 χρόνια, ως δημοσιογράφος στη Μακεδονία TV και στον Ραδιοφωνικό σταθμό Focus fm «αέρα».

Για περισσότερα από 10 έτη, είναι επικεφαλής σπουδών του τμήματος Δημοσιογραφίας σε γνωστό ιδιωτικό ΙΕΚ.

ΚΚΕ

Λεωνίδας Στολτίδης

Ο Λεωνίδας Στολτίδης είναι 45 ετών. Γεννημένος το 1974 στη Σοβιετική Ένωση στην Τασκένδη. Κατοικεί στη Θεσσαλονίκη.

Είναι μηχανικός τηλεπικοινωνιών και δικτύων, απόφοιτος του Πολυτεχνείου Σόφιας.

Εργάστηκε από το 2000-2003 στην «Ιντρακόμ» και από το 2003 έως και σήμερα είναι υπάλληλος στον ΟΤΕ.

Έχει διατελέσει γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, σήμερα είναι μέλος της διοίκησής του.

Είναι μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ.

ΜΕΡΑ25

Κωνσταντίνα Αδάμου

Γεννήθηκε το 1986 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας. Έχει μεταπτυχιακο δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, «Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας», την Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Διαμαντόπουλος Βασίλης», Θεατρικά Εργαστήρια «Θέσπις», «Ούγκα Κλάρα».

Σειρά από σεμινάρια:

Ι) Σωματικού θεάτρου
ΙΙ) Διδακτική της Ιστορίας
III) Διπλωματία
IV) Επικοινωνία

Συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus, Europe for Citizens, Erasmus+, Global Research Summer school.

Είναι αυτοαπασχολούμενη Επιστήμων, Ιστορικός-Φιλόλογος, Ιδιοκτήτρια Φιλολογικού Φροντιστηρίου.

Διετέλεσε
• Πρώτη επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη 2014-2019
• Εκλεγμένη Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Χορτιάτη 2010-2014.
• Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Εθνικού Δικτύου νέων Μαρτυρικών πόλεων και χωριών Ελλάδος.
• Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα
• Εκπαιδευτικός συνεργάτης του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.
• Μέλος σε Ευρωπαϊκά προγράμματα νεολαίας και αρχηγός ελληνικών αποστολών στην Ευρώπη.
• Εισηγήτρια σε επιστημονικά, Ευρωπαϊκά και Διεθνή συνέδρια
• Υπεύθυνη εκπαιδευτικού προγράμματος στο Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης.
• Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Χορτιάτη.
• Μέλος του πολιτισμικού φορέα “Μέθεξις” της Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ. διοργανώνοντας ημερίδες με επιστημονικό, κοινωνικό και πολιτιστικό περιεχόμενο.
• Μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Χορτιατινών “Τα Μπαλίτζα”.
• Μέλος των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος.
• Συντάκτης και υπεύθυνη συνεντεύξεων σε μηνιαίο free press περιοδικό της Θεσσαλονίκης.
• Παράλληλα, επί σειρά ετών έχει λάβει μέρος σε βιωματικά εργαστήρια θεάτρου και δημιουργικής γραφής, καθώς επίσης και σε πολλές παραστάσεις ως συντελεστής επί σκηνής αλλά και στη σκηνοθεσία

Keywords
νέα, θεσσαλονικη, ποιοι βουλευτες εκλεγονται, βουλευτες, τα νεα, βυζαντινό μουσείο θεσσαλονίκης, νεα δημοκρατια, υφυπουργός εσωτερικών, υφυπουργός υγείας, ελλαδα, εκλογες, hellas, unicef, εταιρεία, βρυξέλλες, θεατρο, κατερινη, ΕΡΤ, σερρες, τεφαα, εκκρεμότητα, ΑΠΘ, ικυ, οννεδ, παπαδημος, σαμαρας, σταυροι, ερτ3, ξανθη, master, επικοινωνια, μακεδονια, tvxs, georgia, focus, ιεκ, οτε, παμε, ΓΣΕΕ, iii, erasmus, europe, global, summer, school, free, press, εφημεριδες, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, υπουργειο εσωτερικων, εφημεριδα δημοκρατια, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, θεματα πανελληνιων, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, στρατος, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, λουκας παπαδημος, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, πανελληνιες 2012, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, εκλογες 2012, βουλευτικές εκλογές 2012, βαρουφακης, αλλαγη ωρας 2013, εκλογες 2014, εκλογες 2015, κοινωνια, αυτοδιοικηση, μιλα, ελενη, βυζαντινό μουσείο θεσσαλονίκης, φιλοσοφικη, ιατρικη απθ, βυζαντινο μουσειο, γερμανια, γρεβενα, δαπ, δημοκρατια, εδρα, ερτ3, θρακη, ιατρικη, ιεκ, ικυ, καθημερινη, μητερα, νδφκ, περιοδικα, πτυχιουχος, τεφαα, ψυχολογια, unicef, ανοιξη, ανθρωπος, αννα, αριστοτελειο πανεπιστημιο, αριστοτελειο, ασβεστοχωρι, ασφαλιστικο, ασφαλιστικα ταμεια, βιβλιο, βιογραφικα, βρισκεται, βρυξέλλες, γαλλικα, γερμανικα, γονεις, δαναη, δεσποινα, διοικηση, διοικητης, δυναμικο, διπλωμα, εγχειρημα, ευα, εκκρεμότητα, ενεργα, εσηεμ, εσωτερικων, εταιρεία, ετη, ετων, ετος, ευθυμιου, ευρωπη, εφημεριδα, ηλικια, υπηρεσιες, υφυπουργος, θεοδωρα, κυβερνηση, κιλκις, λεωνιδας, λυκειο, μακεδονια, μηχανικος, μικρο, μανο, μαρια, νομικη, ομαδα, οννεδ, παιδικα, παιδια, παμε, πεμπτη, προβληματα, προγραμματα, πτυχιο, σαμαρινα, σεμιναρια, συνεχεια, σειρα, σοβιετικη ενωση, σοφια, σπηλαιο, σπιτι, σχολειο, σωματειο, τασκενδη, τιφλιδα, τμημα, τοπικη αυτοδιοικηση, τρια, τιτλος, υφυπουργός υγείας, υφυπουργός εσωτερικών, φροντιστηριο, χρηστος, ψυχοθεραπεια, κωνσταντινος, ωρες, summer, free, δημητρης, ενωση, erasmus, europe, focus, global, γλωσσες, ηπειρο, hellas, κωνσταντινα, κωστας, master, press, ψυχολογος, πωλητρια, school, ταξιαρχης, τουμπα, θεματα, θεσεις, υγειας
Τυχαία Θέματα