Την 7η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Την Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στις εγκαταστασεις της Διεθνούς Έκθεσης.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης λίγο μετά τις 17:30. Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε η διευθύντρια του Μουσείου και της Μπιενάλε, Συραγώ Τσιάρα.

Ο πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερον ενδιαφέρον για τα εκθέματα της 7ης Μπιενάλε και είχε μια σύντομη ξενάγηση.

Η διευθύντρια του Μουσείου του χάρισε μεταξωτά φουλάρια, νέας παραγωγης του Μουσείου

Σύχγρονης Τέχνης, με σχέδια εμπνευσμένα από την ρωσική πρωτοπορία.

«Θα ήθελα να καθίσω παραπάνω. Σας περιμένουμε στα εγκαίνια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στην Αθήνα», είπε απευθυνόμενος στην κα Τσιάρα ο κ. Μητσοτάκης.

Στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία στο επίσημο δείπνο της φετινής διοργάνωσης του «Συμποσίου της Θεσσαλονίκης», στο ξενοδοχείο Hyatt, με θεματική τη διακυβέρνηση σε μια εποχή ακυβερνησίας.

Η 7η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης με γενικό τίτλο ‘Στάση’ διοργανώνεται από το MOMus και υλοποιείται από το MOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης-Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, από τις 12 Οκτωβρίου 2019 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2020.

Η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα