Τοξικοί άντρες: Μήπως είναι ο σύντροφός σου;

Ποιος φταίει και οι σχέσεις πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο; Σίγουρα και οι δύο μεριές, άντρες και γυναίκες, φταίνε. Το ποιος φταίει λιγότερο ή περισσότερο, αυτό εξαρτάται από την κάθε σχέση.Σήμερα λοιπόν, θα μιλήσουμε για τους τοξικούς άντρες. Είναι αυτοί που μπαίνουν στη ζωή σου και την κάνουν άνω-κάτω. Είναι αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην καθημερινότητά σου, με την παρουσία τους. Εμφανίζονται ως…πρίγκιπες από παραμύθια και καταλήγουν βάτραχοι! Είναι μία κατηγορία από μόνοι τους.

Χαρακτηριστικά:
Σου φορτώνουν τα προβλήματά τους και σε αναγκάζουν να τα κάνουν

δικά σας. Σίγουρα σε μία σχέση θα υπάρξουν προβλήματα. Αυτά όμως λύνονται με σεβασμό στον άλλον και φυσικά με συζήτηση, κάτι που λείπει από τις σημερινές σχέσεις. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε μειώσουν και να σας κάνουν να νιώσετε κατώτερες από εκείνες κι ότι είστε πολύ τυχερές που τους έχετε! Συνήθως δεν είναι πιστοί. Κάνουν προβολή του εαυτού τους πάνω σας και σας φορτώνουν ενοχές.

Όπου λοιπόν, δείτε προβληματικές συμπεριφορές μείνετε μακριά. Ανοίξτε τα τσάκρα σας, προσελκύστε τους θετικούς ανθρώπους και θα δείτε ότι σιγά σιγά οι επιλογές σας κι όσοι σας πλησιάζουν…θα είναι άνθρωποι με διάθεση για σχέση!

Keywords
Τυχαία Θέματα