Βιεϊρίνια: Μετά την κόκκινη άλλαξαν όλα, φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι- Τι δήλωσε ο Ουάρντα

Στην αποβολή του Χατσερίδη, αλλά και στο ανώτερο επίπεδο της Τσέλσι, στάθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την αγγλική ομάδα στο Stamford Bridge.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στην κάμερα της cosmote tv:

«Δυστυχώς στα πρώτα λεπτά είχαμε την κόκκινη κάρτα που δεν μας βοήθησε. Από εκεί και μετά ήταν πολύ δύσκολο και δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας. Μετά

την κόκκινη άλλαξαν όλα. Θέλαμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να κρατήσουμε το μηδέν πίσω, αλλά με τέτοιες ομάδες είναι δύσκολο να το κρατήσεις.

Φεύγουμε από εδώ με ψηλά το κεφάλι, γιατί δείξαμε το ποδόσφαιρο μας. Ο κόσμος έκανε χιλιόμετρα για να μας δει, αλλά δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα, όμως ο κόσμος γνωρίζει ότι απέναντι σε τέτοιες ομάδες, είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα».

Ουάρντα: Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου

Ο Αμρ Ουάρντα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, αγωνιζόμενος στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να στέκεται στην ποιότητα της Τσέλσι και την αριθμητική υπεροχή της. Τι είπε για τις φήμες αποχώρησής του.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote tv:

«Σήμερα παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ηταν δύσκολη η αποστολή μας έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Προσπάθησα να αλλάξω τον ρυθμό, να παίξουμε καλύτερα, δεχτήκαμε άλλα δύο γκολ. Δεν ήταν εύκολο. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Παίξαμε σχεδόν όλο το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο».

Για τις φήμες αποχώρησής του, είπε: «Δεν ακούω και δεν με νοιάζει τι λένε και τι γράφουν για μένα γράφουν πως θέλω να φύγω αλλά ποτέ δεν άνοιξα το στόμα αυτοί που τα γράφουν είναι βαλτοί από την Αλ Αχλί γιατί με θέλουν πίσω αλλά δεν θα γυρίσω πίσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα