Η Κατάντια 10 Διάσημων που τους «Αλλοίωσαν» τα ναρκωτικά. Δείτε τους Πριν και Μετά τη χρήση vαpκωτικών.

Τα vαpκωτικά σκοτώνουν και πολλοί celebrities το γνωρίζουν καλά αυτό.

Υπάρχουν όμως πολλά παραδείγματα πλούσιων και διάσημων που έκαναν συστηματικά χρήση ουσιών και αυτό έχει επηρεάσει την υγεία και την εμφάνισή τους.

Κάποιοι στη λίστα είναι «καθαροί», κάποιοι συνεχίζουν να μπαίνουν και να βγαίνουν από τον κόσμο των vαpκωτικών και άλλοι, δυστυχώς, «έφυγαν» από τη ζωή. Δείτε 15 διάσημα ονόματα της διεθνούς σκηνής του θεάματος που έγιναν αγνώριστοι από τη στιγμή που ανακάλυψαν τα ναρκωτικά!Στην κορυφή της λίστας η τραγουδίστρια Έιμι Γουαινχάουζ, που πραγματικά μεταλλάχθηκε

εμφανισιακά και ουσιαστικά όταν ξεκίνησε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ. Ακολουθούν η Λίνσεϊ Λόχαν που καταστρέφεται και από τα μπότοξ, καθώς και το μοντέλο Κέιτ Μος, που στο παρελθόν είδαμε σε ερασιτεχνικό βιντεάκι να κάνει χρήση koκαivης.

Αν και η νεκροψία της έδειξε ότι πέθανε από υπερβολική δόση αλκοόλ η Έιμι Γουάινχαουζ ήταν δεινή χρήστρια vαpκωτικών.

Η Αμάντα Μπάινς υπήρξε παιδί θαύμα και την έχουν συλλάβει πολλές φορές για χρήση ουσιών και οδήγηση.

Ηθοποιός, περιστασιακό μοντέλο μόδας και σχεδιάστρια μόδας με Βρετανική, Ιρλανδική και Αμερικανική υπηκοότητα, έχει παραδεχθεί ότι παλεύει το πρόβλημά της με τα vαpκωτικά εδώ και χρόνια.

Η Τάρα Ριντ άφησε τις ρομαντικές κομεντί και έπιασε το αλκοόλ και τα vαpκωτικά.

«Έφυγε» νικημένη από τα πάθη της.

Ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια ήταν εθισμένος σε οπιούχα, αλκοόλ και αμφεταμίνες – έχει δηλώσει ότι πολλά από τα επεισόδια δεν τα θυμάται καν!

H διάσημη ναυαγοσώστρια που έγινε γνωστή μέσα από το Baywatch τα τέλη του 2000 έκανε βαριά χρήση kοkαiνης.

Υπήρξε δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ και αντιμετώπισε πρόβλημα με χάπια έκσταση που όπως ο ίδιος δήλωσε τα έπαιρνε για να νιώθει χαρούμενος.

Παρότι ο Τσάρλι Σιν είχε γίνει πασίγνωστος για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, όμως όλα άλλαξαν μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από AIDS. Αμέτρητα vαpκωτικά όργια με πορvoστάp και μια πολύ άστατη ζωή.

Eχει πουλήσει πάνω από 140 εκατομμύρια άλμπουμ, κάτι που την κάνει μία από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών αλλά αυτό δεν την σταμάτησε από μια περίοδο στην ζωή της που ήταν βυθισμένη στα ναρκωτικά.

Η εξάρτηση της στο παρελθόν από τα ναρκωτικά ήταν γνωστή, μιας και η ίδια το είχε αποκαλύψει προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη. «Έχω κάνει σχεδόν όποιο ναρκωτικό μπορείς να σκεφτείς, kοkαiνη, ecstasy, LSD και, το αγαπημένο μου, hρωiνη» είχε αναφέρει.

Κάποιοι από αυτούς, καταστράφηκαν μη μπορώντας να ξεφύγουν από τον εθισμό τους.

Πηγή: /viralman.gr

Keywords
Αναζητήσεις
γνωστη παρουσιαστρια εχει εθισμο στο αλκοολ
Τυχαία Θέματα