Σκότωσε το νεογέννητο γιο του και τον έθαψε σε ένα δασάκι επειδή δεν σταματούσε να κλαίει

O Antoine Petty, 33, σκότωσε το 2 μηνών παιδί του. Ο πατέρας από το Maryland ομολόγησε πως έριξε μπουνιά στον γιο του και τον άφησε νεκρό στο αμάξι. Αργότερα επέστρεψε και έθαψε το σώμα του μωρού πίσω από ένα σχολείο.

Ο Petty είχε ρίξει μπουνιά στον γιο του τον Σεπτέμβριο του 2016 όταν η γυναίκα του, Geneice Petty, 24, δεν μπορούσε να τον κάνει να σταματήσει να κλαίει.

Το μωρό είχε εγκαταλειφθεί σε ένα παλιό αμάξι και αργότερα το ζευγάρι έθαψε το μωρό μέσα σε ένα δασάκι πίσω από ένα σχολείο. Κάποιοι από τα μέλη της οικογένειας ανέφεραν στις αρχές πως το μωρό

εξαφανίστηκε και το ζευγάρι οδήγησε την αστυνομία στο σημείο που είχαν θάψει το μωρό έναν μήνα μετά.

Ο Antoine μπορεί να περάσει τα επόμενα 40 χρόνια στην φυλακή. Η δίκη αναμένεται να γίνει τον Οκτώβριο. Η Geneice αντιμετωπίζει επίσης σοβαρές κατηγορίες. Η ιστορία αυτή αποδεικνύει πως δεν είναι όλοι σε θέση να γίνουν γονείς. Τα μωρά κλαίνε. Αυτό είναι γεγονός.

Πώς αλλιώς να επικοινωνήσει ένα μωρό με τον έξω κόσμο; Το 2 μηνών μωρό χρειαζόταν κάτι και οι γονείς του έπρεπε να καταλάβουν τι ήταν αυτό. Το να ρίξεις μπουνιά στο μωρό σου είναι πολύ ανώριμο. Πίστευε όντως ο Antoine πως το μωρό του θα σταματούσε έτσι να κλαίει;

Ίσως θα έπρεπε οι γονείς να κάνουν σεμινάρια ή μαθήματα για να αποφευχθούν τέτοιες τραγωδίες. Όπως φαντάζεστε, πολλοί πιστεύουν πως ο πατέρας αυτός θα πρέπει να καταδικαστεί με κάτι περισσότερο από απλά φυλάκιση. Κάποιος είπε πως θα πρέπει να τον στειρώσουν.

Εσείς τι πιστεύετε;

Πηγή: fanpage.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα