BOX NOW: Έκπτωση 30% σε κάθε αποστολή μέχρι και 23 Απριλίου

Με την υπηρεσία άμεσης αποστολής δεμάτων της BOX NOW ο καταναλωτής στέλνει ό,τι θέλει, όπου θέλει, εντός 2 ημερών. Μάλιστα, για να γιορτάσει το Πάσχα η BOX NOW, με τον κωδικό EGG30 προσφέρει έκπτωση 30% σε κάθε αποστολή μέχρι και 23/4.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «Και δεν είναι μόνο αυτό. Επειδή, το Πάσχα θέλει εκτός από βρώση και.. ψώνια, αγόρασε ό,τι θες

από το αγαπημένο σου e-shop μέχρι 23/4, παράλαβε το με BOX NOW και μπες αυτόματα στην κλήρωση για:

20 δωροεπιταγές των 50€ στο δίκτυο μας και50% έκπτωση για έναν μήνα σε όλες τις αποστολές δεμάτων προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Όχι, δεν τελείωσαν οι πασχαλινές εκπλήξεις. Ο Απρίλιος εκτός των πολλών εορτών είναι και ο μήνας του βιβλίου. Συγκεκριμένα, στις  2/4 ήταν η ημέρα παιδικού βιβλίου,  και στις 23/4 είναι η ημέρα βιβλίου και εμείς στην BOX NOW βρήκαμε ευκαιρία να το γιορτάσουμε μαζί σας.

Για αυτό σας λέμε think…outside the book! Δηλαδή, διάλεξε το βιβλίο που επιθυμείς από το αγαπημένο σου e-shop μέχρι 30/4, παράλαβε το με BOX NOW και μπες αυτόματα στην κλήρωση για 1 ταξίδι 2 ατόμων στην χώρα με τους περισσότερους συγγραφείς, την Ισλανδία!

Φέτος το Πάσχα είναι ευκαιρία να γιορτάσεις, να αγοράσεις, να διαβάσεις και να ταξιδέψεις με την BOX NOW».

Το άρθρο BOX NOW: Έκπτωση 30% σε κάθε αποστολή μέχρι και 23 Απριλίου εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα