DHL και Poste Italiane “ενώνουν” δυνάμεις στις παραδόσεις δεμάτων

Ο γερμανικός όμιλος Deutsche Post DHL και η ιταλική Poste Italiane S.p.A. προχώρησαν στην υπογραφή στρατηγικής συνεργασίας για την αγορά δεμάτων τόσο της Ιταλίας, όσο και διεθνώς.

Ειδικότερα, η συμφωνία βασίζεται σε τέσσερις άξονες:

DHL eCommerce Solutions θα διαχειρίζεται την οδική παράδοση δεμάτων της Poste Italiane σε ευρωπαϊκούς προορισμούς.

-DHL

Express και Poste Italiane θα παρέχουν μεγαλύτερη επιλογή και ευελιξία στους Ιταλούς πελάτες για premium υπηρεσίες express σε όλο τον κόσμο μέσω των δικτύων τους.

-Η Poste Italiane θα παραδίδει τα δέματα της DHL eCommerce Solutions και της DHL Parcel Germany που προορίζονται για την Ιταλία.

-Poste Italiane και DHL eCommerce Solutions θα επενδύσουν σε μια κοινοπραξία, με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και βιώσιμου δικτύου θυρίδων δεμάτων στην Ιταλία.

Από αριστερά: Dr. Tobias Meyer, Δ/νων Σύμβουλος Deutsche Post DHL Group και Matteo Del Fante, Δ/νων Σύμβουλος Poste Italiane

Επιπλέον, χάρη στο μεγάλο δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης της Poste Italiane, οι Ιταλοί πελάτες θα μπορούν να στέλνουν επείγουσες αποστολές μέσω του παγκόσμιου δικτύου της DHL Express, αποστέλλοντάς τις στα σημεία εξυπηρέτησης της Poste Italiane.

Αντίστοιχα, η DHL eCommerce Solutions, από κοινού με την Poste Italiane, θα εγκαταστήσει σύγχρονα και βιώσιμα parcel lockers με φιλικά προς το χρήστη interfaces σε βασικές τοποθεσίες σε ολόκληρη την Ιταλία.

Τέλος, η DHL eCommerce Solutions θα υποστηρίξει την Poste Italiane παραδίδοντας δέματα μέσω του ευρωπαϊκού της δικτύου και η Poste Italiane θα υποστηρίξει την DHL eCommerce Solutions παραδίδοντας δέματα στην Ιταλία.

Το άρθρο DHL και Poste Italiane “ενώνουν” δυνάμεις στις παραδόσεις δεμάτων εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα