EUROBANK – ΔΟΞΙΑΔΗΣ – YLP & DVLAW σύμβουλοι του Υπερταμείου για την αξιοποίηση των 22 κρατικών περιφερειακών αεροδρομίων

Μετά το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το Υπερταμείο φιλοδοξεί να προχωρήσει στην αξιοποίηση των 22 κρατικών περιφερειακών αεροδρομίων.

Τον Δεκέμβριο του 2022, το Υπερταμείο εκκίνησε διαγωνισμό για την επιλογή συμβούλων για το συγκεκριμένο έργο.

Στις 20/2/2023, το Υπερταμείο παρέλαβε 6 προτάσεις από υποψήφιες ομάδες συμβούλων. Η Επιτροπή Αξιολόγησης ολοκλήρωσε την πρότασή της για την επιλογή του προτεινόμενου μειοδότη, η οποία εγκρίθηκε από το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του στις 27/6/2023, επιλέγοντας

τη EUROBANK (οικονομικός σύμβουλος), τη «ΔΟΞΙΑΔΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» (τεχνικός σύμβουλος) και τη YLP & DVLAW (νομικός σύμβουλος).

Τα 22 κρατικά περιφερειακά αεροδρόμια, που έχει στο χαρτοφυλάκιό του το Υπερταμείο, ενδέχεται να προκηρυχθούν ως “πακέτο” και όχι να «σπάσουν» σε ομάδες, ενώ ίσως εξαιρεθούν κάποια για στρατιωτικούς λόγους.

Τα 22 κρατικά περιφερειακά αεροδρόμια, τα οποία διαχειρίζεται σήμερα η ΥΠΑ, είναι τα ακόλουθα: Χίος, Αλεξανδρούπολη, Άραξος, Κάρπαθος, Λήμνος, Ιωάννινα, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Ικαρία, Κύθηρα, Λέρος, Σητεία, Ν. Αγχίαλος, Κάλυμνος, Σκύρος, Σύρος, Αστυπάλαια, Καστελλόριζο, Καστοριά, Κάσος και Κοζάνη.

Φ. Φωτ.  

Το άρθρο EUROBANK – ΔΟΞΙΑΔΗΣ – YLP & DVLAW σύμβουλοι του Υπερταμείου για την αξιοποίηση των 22 κρατικών περιφερειακών αεροδρομίων εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
eurobank--doxiadis--ylp--dvlaw-symvouloi-tou-ypertameiou-gia-tin-axiopoiisi-ton-22-kratikon-perifereiakon-aerodromion.htm
Τυχαία Θέματα