H CMA CGM, μέτοχος του ΟΛΘ, αναλαμβάνει το νέο container terminal στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου

Η γαλλική CMA CGM, η οποία είναι μέτοχος του ΟΛΘ, πρόκειται να λειτουργήσει ένα νέο τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου, επεκτείνοντας την παρουσία της στη Μεσόγειο.

Ο γαλλικός ναυτιλιακός όμιλος θα διαχειρίζεται container terminal, χωρητικότητας 1,5 εκατ. TEU, με τις εργασίες να αρχίζουν το

επόμενο έτος.

Είναι η δεύτερη μεγάλη συμφωνία τερματικού για την Αίγυπτο σε έξι μήνες, ακολουθώντας τη συμφωνία της Hutchison τον Αύγουστο για την ανάπτυξη τερματικού σταθμού 730 εκατ. δολαρίων στο Abu Qir, μόλις 20 χιλιόμετρα μακριά, με την πρώτη φάση της εγκατάστασης των 2 εκατ. TEU να εγκαινιάζεται επίσης το επόμενο έτος.

«Στο σταυροδρόμι της Αφρικής, της Ασίας και της Ευρώπης, η Μεσόγειος αντιπροσωπεύει έναν σημαντικό τομέα για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του ομίλου στις θαλάσσιες μεταφορές, τις λιμενικές επιχειρήσεις και την εφοδιαστική», δήλωσε η γαλλική εταιρεία.

The post H CMA CGM, μέτοχος του ΟΛΘ, αναλαμβάνει το νέο container terminal στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα