H αυτοματοποίηση συνεχίζεται στα logistics. Η Geodis θα αναπτύξει 1.000 LocusBots

Η Geodis και η εταιρεία αυτόνομων φορητών ρομπότ (AMR) Locus Robotics ανακοίνωσαν ότι θα αναπτύξουν συνολικά 1.000 LocusBots στις αποθήκες της Geodis τους επόμενους 24 μήνες.

Η Geodis έχει αναπτύξει επί του παρόντος Locus AMR σε 14 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Ευρώπης, εξυπηρετώντας μια σειρά από εμπορικές και καταναλωτικές

ετικέτες.

Η συμφωνία θα διευρύνει αυτήν την προσπάθεια, καθώς αναπτύσσονται νέες τοποθεσίες. Με την αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου και τη συνεχιζόμενη έλλειψη εργατικού δυναμικού, η Locus Robotics ισχυρίζεται ότι η προσθήκη ρομποτικής έχει γίνει μια κρίσιμη, στρατηγική ανάγκη για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών.

Σύμφωνα με την προμηθεύτρια εταιρεία, τα LocusBots βοηθούν τις αποθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου της Geodis να διαχειρίζονται την παραλαβή παραγγελιών και την αναπλήρωση του αποθέματος, αυξάνοντας την απόδοση και τις διαδικασίες παράδοσης.

Τα LocusBot έχουν σχεδιαστεί για να μειώσουν τον μη παραγωγικό χρόνο με βαριά χειροκίνητα οχήματα μέσα από τις αποθήκες, να μειώνουν τις σωματικές απαιτήσεις των εργαζομένων και να βελτιώνουν την εργονομία και την ποιότητα του χώρου εργασίας, όπως υποστηρίζεται.

Β. Βεγ. 

The post H αυτοματοποίηση συνεχίζεται στα logistics. Η Geodis θα αναπτύξει 1.000 LocusBots appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα