SHOPFLIX: Επενδύσεις άνω των 10 εκατ. ευρώ τα επόμενα 3 χρόνια, στόχος η 1η θέση στο ελληνικό e-commerce

Σε επενδύσεις άνω των 10 εκατ. ευρώ θα προβεί, μέσα στην προσεχή 3ετία, το SHOPFLIX, θέτοντας παράλληλα ως στόχο να κατακτήσει την πρώτη θέση στην αγορά του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «το επενδυτικό πρόγραμμα αυτό είναι από τα υψηλότερα στο ελληνικό e-commerce» και «εστιάζεται στο σύνολο της λειτουργίας του marketplace, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου δυναμικού, της ανάπτυξης καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων, αλλά και των υπηρεσιών logistics

με έμφαση στο last mile».

Ο διευθύνων σύμβουλος του SHOPFLIX, Χρήστος Καλογεράκης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, το SHOPFLIX εισήλθε στην ελληνική αγορά με μια ολιστική στρατηγική με επίκεντρο τους πελάτες και τους συνεργάτες του.

Αξιοποιώντας το επενδυτικό μας πλάνο που ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ στοχεύουμε στην πρώτη θέση στο ελληνικό e-commerce σε 3 χρόνια από σήμερα.

Με πρωτόγνωρη ταχύτητα φέραμε μια σειρά από καινοτομίες και πρωτοπόρες υπηρεσίες και καταφέραμε να παραδίδουμε σε όλη την Ελλάδα με την ίδια αξιοπιστία από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας.

Από τα τρία άτομα στα πρώτα βήματα της εταιρείας, πλέον το SHOPFLIX απασχολεί περισσότερους από 120 εργαζομένους, διεκπεραιώνοντας καθημερινά χιλιάδες παραγγελίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σε χρόνο ρεκόρ καταφέραμε να επιτύχουμε και να διατηρούμε πολύ υψηλά επίπεδα ικανοποίησης πελατών.

Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και προσήλωση έχοντας ένα πολύ απαιτητικό πλάνο ενεργειών που θα παρουσιάσουμε τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Μερικές από αυτές είναι το νέο μας mobile app που θα λανσαριστεί τις επόμενες μέρες, νέες τεχνολογίες που θα μας δώσουν προβάδισμα σε επίπεδο πλατφόρμας, νέα υπηρεσία loyalty και πολλές άλλες πρωτοβουλίες, πάντα προς όφελος των πελατών και των συνεργατών μας».

Το άρθρο SHOPFLIX: Επενδύσεις άνω των 10 εκατ. ευρώ τα επόμενα 3 χρόνια, στόχος η 1η θέση στο ελληνικό e-commerce εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
SHOPFLIX, Επενδύσεις, -commerce,SHOPFLIX, ependyseis, -commerce