Αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. της Attica για τη δημόσια πρόταση της Strix για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών

Το Διοικητικό Συμβούλιο (στο εξής «το Δ.Σ.») της «ATTICA AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (στο εξής «η Εταιρεία») συνήλθε την 10η Αυγούστου για να διατυπώσει την Αιτιολογημένη Γνώμη του σχετικά με την Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση της «STRIX HOLDINGS L.P.» (στο εξής «ο Προτείνων») προς τους Μετόχους της Εταιρείας (στο εξής «η Δημόσια Πρόταση») σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν. 3461/2006 λαμβάνοντας υπόψιν τη λεπτομερή έκθεση της «Τράπεζα Eurobank AE»

(εφεξής «η Eurobank» ή ο «Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος»), η οποία είχε ορισθεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 2 του ν. 3461/2006 (εφεξής ο «Νόμος»).

Το πληροφοριακό δελτίο για τη Δημόσια Πρόταση (το «Πληροφοριακό Δελτίο») εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στις 26 Ιουλίου 2023.

Η Δημόσια Πρόταση αφορά το σύνολο των μετοχών τις οποίες δεν κατείχε ο Προτείνων και τα Πρόσωπα που Ενεργούν Συντονισμένα με τον Προτείνοντα (όπως ορίζονται στο Πληροφοριακό Δελτίο) κατά την ημερομηνία υποβολής της Δημόσιας Πρότασης, ήτοι κατ’ ανώτατο 18.932.731 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό ύψους περίπου 8,773% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Η Δημόσια Πρόταση είναι υποχρεωτική και, κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ελάχιστος αριθμός μετοχών, οι οποίες πρέπει να προσφερθούν στον Προτείνοντα προκειμένου να ισχύει η Δημόσια Πρόταση. Ο Προτείνων δεσμεύεται να αποκτήσει όλες τις μετοχές που αποτελούν αντικείμενο της Δημόσιας Πρότασης.

Η Δημόσια Πρόταση δεν υπόκειται σε αιρέσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο διατυπώνει σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία την ακόλουθη Αιτιολογημένη Γνώμη.

Το άρθρο Αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. της Attica για τη δημόσια πρόταση της Strix για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
aitiologimeni-gnomi-tou-ds-tis-attica-gia-ti-dimosia-protasi-tis-strix-gia-tin-apoktisi-tou-synolou-ton-metochon.htm
Τυχαία Θέματα