Αναβαθμίστηκε σε αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ο Νίκος Παπαθανάσης

Την αναβάθμιση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση, σε αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις ιδιωτικές επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συμπληρώνει το κυβερνητικό σχήμα, το οποίο παραμένει σταθερό ως προς τον αριθμό και τη μεταρρυθμιστική πολιτική του κατεύθυνση», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοινώνοντας τις λειτουργικές βελτιώσεις στο κυβερνητικό

σχήμα.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Παπαθανάσης έχει υπό την εποπτεία του το Συμβούλιο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής.

Στις αρχές Απριλίου διεξήχθη η πρώτη συνεδρίαση, υπό τη νέα σύνθεση, του Συμβουλίου.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Παπαθανάσης ανέδειξε τη συμβολή της εφοδιαστικής αλυσίδας στην υγειονομική κρίση και επεσήμανε την ανάγκη αξιοποίησης της εφοδιαστικής, ώστε να υλοποιηθούν ορθές και καίριες αλλαγές προς όφελος της ελληνικής οικονομίας.

The post Αναβαθμίστηκε σε αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ο Νίκος Παπαθανάσης appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα