Από την 1η Ιουνίου η Minoan Lines θα συνδέει τα νησιά των Κυκλάδων με Πειραιά και Ηράκλειο με catamaran

Από την Πέμπτη 1η Ιουνίου, το High-speed Catamaran Santorini Palace της MINOAN LINES θα «ταξιδεύει» προς Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Σύρο και Νάξο, από το λιμάνι του Πειραιά και του Ηρακλείου Κρήτης,

με δρομολόγια που ξεκινούν στις 9 το πρωί.

Οι επιβάτες μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα των δρομολογίων, τις προσφορές και να κλείσουν τα εισιτήριά τους στο www.minoan.gr, στα κεντρικά πρακτορεία ή λιμενικά γραφεία της MINOAN LINES ή από τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Λίγα λόγια για το High-speed Catamaran Santorini Palace

Το Santorini Palace μπορεί να φιλοξενήσει 1.160 επιβάτες, 38 μέλη πληρώματος και 100 Ι.Χ. αυτοκίνητα. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του.Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.Προσφέρει δύο επίπεδα θέσεων αεροπορικού τύπου, ένα επίπεδο 104 πολυτελών καθισμάτων διακεκριμένης θέσης, πέντε μοντέρνα σνακ μπαρ και ένα κατάστημα με αξεσουάρ και είδη ταξιδιού για αγορές εν πλω.

Το άρθρο Από την 1η Ιουνίου η Minoan Lines θα συνδέει τα νησιά των Κυκλάδων με Πειραιά και Ηράκλειο με catamaran εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
apo-tin-1i-iouniou-i-minoan-lines-tha-syndeei-ta-nisia-ton-kykladon-me-peiraia-kai-irakleio.htm
Τυχαία Θέματα
1η Ιουνίου, Minoan Lines, Κυκλάδων, Πειραιά, Ηράκλειο,1i iouniou, Minoan Lines, kykladon, peiraia, irakleio