Αρχές του 2026 το νέο κέντρο διαλογής δεμάτων της Australia Post στο Κουίνσλαντ

Το ταχυδρομείο της Αυστραλίας (Australia Post) ενισχύει σημαντικά την παρουσία του στο Κουίνσλαντ, επενδύοντας πάνω από 50 εκατ. δολ. για την κατασκευή μιας υπερσύγχρονης εγκατάστασης δεμάτων στο Βιομηχανικό Πάρκο του αεροδρομίου Μπρίσμπεϊν.

Η εγκατάσταση StarTrack Premium θα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εγκατάσταση διαλογής στην Πολιτεία και εκτιμάται ότι θα ανοίξει τις πύλες της στις αρχές του 2026.

Θα μπορεί να επεξεργάζεται έως και 176.000 δέματα ημερησίως, μειώνοντας τα

σημεία επαφής και τον χειροκίνητο χειρισμό χάρη στην εγκατάσταση ενός μεγάλου και μικρού διαλογέα δεμάτων, που θα είναι εξοπλισμένοι με ενσωματωμένο έλεγχο ακτίνων Χ.

Με τον πληθυσμό του ΝΑ Κουίνσλαντ να αναμένεται να αυξηθεί σε πάνω από 6 εκατομμύρια έως το 2032, αυτή η εν λόγω επένδυση θα διασφαλίσει ότι ο αυστραλιανός ταχυδρομικός όμιλος θα διαθέτει τη σωστή υποδομή για να ανταποκριθεί στην προβλεπόμενη ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου σε ολόκληρη την περιοχή.

Κατά την τελετή θεμελίωσης στο Brisbane Airport Industrial Park, ο CEO και Managing Director της Australia Post Group, Paul Graham, σχολίασε ότι η κατασκευή της νέας εγκατάστασης έρχεται να υποστηρίξει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της και την ανάπτυξη τόσο της ίδιας όσο και των επιχειρήσεων – πελατών της.

Από την πλευρά του, ο Chief Executive Officer του Αεροδρομίου Μπρίσμπεϊν, Gert-Jan de Graaff, δήλωσε ότι αυτό θα είναι το μεγαλύτερο βιομηχανικό έργο που έχει κατασκευαστεί ποτέ στο αεροδρόμιο.

Το άρθρο Αρχές του 2026 το νέο κέντρο διαλογής δεμάτων της Australia Post στο Κουίνσλαντ εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
arches-tou-2026-to-neo-kentro-dialogis-dematon-tis-australia-post-sto-kouinslant.htm
Τυχαία Θέματα