Ασφαλτικές εργασίες στον Α/Κ Οινόης 11 Απριλίου – 27 Μαΐου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινόης (62,915 χλμ.) με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Συγκεκριμένα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν από την Τρίτη 11 Απριλίου έως και το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, έχουν χωριστεί σε έξι φάσεις και οι εργασίες κατασκευής κάθε τμήματος θα είναι μικρής διάρκειας.

Οι εργασίες θα γίνονται διαδοχικά και θα πραγματοποιείται

εναλλάξ κυκλοφορία αμφίπλευρα, και στις δύο κατευθύνσεις, ανάλογα με το σημείο επέμβασης.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τη Νέα Οδό θα ισχύσουν τα εξής:

ΦΑΣΗ 1

Στο  τμήμα της Επαρχ. Οδού Οινόης – Μαγούλας από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Δερβενοχώρια) μέχρι την κυκλική πλατεία (roundabout), στην κατεύθυνση προς Οινόη, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Δερβενοχώρια.

ΦΑΣΗ 2

Στο τμήμα της Επαρχ. Οδού Οινόης – Μαγούλας από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Δερβενοχώρια) μέχρι την κυκλική πλατεία (roundabout), στην κατεύθυνση προς Δερβενοχώρια, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Οινόη.

ΦΑΣΗ 3

Στο τμήμα της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Λαμία) μέχρι τη συμβολή με την κυκλική πλατεία (roundabout), στην κατεύθυνση προς Αθήνα, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Λαμία.

Για την κίνηση προς Οινόη και την κυκλική πλατεία, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω κάθετης οδού μέχρι την Επαρχ. Οδού Οινόης – Μαγούλας.

ΦΑΣΗ 4

Στο τμήμα της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Λαμία) μέχρι τη συμβολή με την κυκλική πλατεία (roundabout), στην κατεύθυνση προς Λαμία, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Απαιτείται επίσης και αποκλεισμός της Κάθετης Οδού του ανισόπεδου κόμβου μεταξύ των δυο ισόπεδων κόμβων.

Για την κίνηση προς Δήλεσι, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω κάθετης οδού μέχρι την ΠΕΟ ΑθηνώνΘεσσαλονίκης.

Για την κίνηση προς Οινόη & Οινόφυτα, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της ΠΕΟ προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω κάθετης οδού  μέχρι την Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου.

ΦΑΣΗ 5

Στο τμήμα της ΠΕΟ ΑθηνώνΘεσσαλονίκης από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Αθήνα) μέχρι τη συμβολή με κάθετη οδό, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Λαμία. Απαιτείται επίσης και αποκλεισμός της κάθετης οδού του ανισόπεδου κόμβου μεταξύ επί της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου.

Για την κίνηση προς Οινόη & Οινόφυτα, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της ΠΕΟ προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω κάθετης οδού  μέχρι την Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου.

Για την κίνηση προς Δήλεσι, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω κάθετης οδού  μέχρι την ΠΕΟ ΑθηνώνΘεσσαλονίκης.

ΦΑΣΗ 6

Στο τμήμα της ΠΕΟ ΑθηνώνΘεσσαλονίκης από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Αθήνα) μέχρι τη συμβολή με κάθετη οδό, στην κατεύθυνση προς Λαμία, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Απαιτείται επίσης και αποκλεισμός της κάθετης οδού προς Δήλεσι.

Για την κίνηση προς Δήλεσι, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της ΠΕΟ προς Λάμια και στη συνέχεια μέσω της Λεωφ. Σχηματαρίου

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα ως και Σάββατο από τις 19:00 έως τις 07:00 το επόμενο πρωί.

Τα διαστήματα από 13/04/2023 από τις 07:00π.μ. έως 19/04/2023 στις 20:00μ.μ., και από 28/04/2023 στις 07:00π.μ. έως 02/05/2023 στις 19:00μ.μ. δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες και κατ’ επέκταση κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το άρθρο Ασφαλτικές εργασίες στον Α/Κ Οινόης 11 Απριλίου – 27 Μαΐου εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα